Εκτός «Καλοκαίρι Not» ο Γρηγόρης Γουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά

Χρήστος Παναγούλης
1


Η εκπομπή «Καλοκαίρι Not» του Open θα συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα μέχρι την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οπότε και η επιστρέφει η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε». Ωστόσο, τόσο ο Γρηγόρης Γουντάρας όσο και η Νάταλι Κακκαβά θα αποχαιρετίσουν το κοινό μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή.

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται», συμπλήρωσε η Νάταλι Κακκαβά.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. απλα αθλιοι και χυδαιοι,καναν νουμερα με υβρεις ,χυδαιολογιες και ξεκατινιασματα , Γκουνταρας Κακκαβα Δεν εχει ξαναπερασει τετοιο τρας απο την τηλεοραση, το δευτερο ζευγαρι προσεκτικο και σαφως πολυ καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !