«8 Λέξεις»: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις

Χρήστος Παναγούλης
0


Τα νέα της επανασύνδεσης του Μάρκου και της Ναυσικάς φέρνουν χαμόγελα στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα, αλλά κυρίως στην Τζουλιάνα που ξαφνικά απέκτησε μια νέα οικογένεια.

Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως δεν πρόκειται να τον συνοδεύσει στη δεξίωση του Δερβάνη κι έτσι ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ούτε εκείνος θα παρευρεθεί.

Παράλληλα, ένα κρυολόγημα της Κατερίνας την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι έτσι ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί πως θα πάει μόνος, μη γνωρίζοντας πως ο Φοίβος ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος που είναι καλεσμένος. Η κατρακύλα της Σμαράγδας συνεχίζεται με τον Άκη να μην χάνει ευκαιρία να την μειώνει.

Ο Άκης υπογράφει τα συμβόλαια για τη δημιουργία του Ομίλου, αλλά η Αποστολία τού λέει ότι βιάστηκε. Η Ολυμπία συνεχίζει την αντιδραστική συμπεριφορά κι αυτή τη φορά απαγορεύει στην Εύα να κάνει άλλο παιδί με τον Νικηφόρο.

Η Αποστολία, για μια ακόμα φορά, λέει στην Ηλιάνα, να σταματήσει να ασχολείται με μεταφυσικά πράγματα και να αφήσει την ψυχή της Αριάδνης να ησυχάσει. Παράλληλα και οι δυο τους αναρωτιούνται ποιος μπορεί να έβαλε τη Βίκυ να ξεγελάσει την Ηλιάνα και με ποιον σκοπό! Στο μεταξύ, η Ναυσικά, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη αλλά και χιούμορ την επανασύνδεσή της με τον Μάρκο και παρότι περνούν όμορφες στιγμές μαζί, δεν ξέρει πού μπορεί να τους οδηγήσει όλο αυτό.

Ο Οδυσσέας και η Έρση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν. Παράλληλα και ο Νικηφόρος με την Εύα μετακομίζουν στο καινούργιο τους σπίτι και παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα με την Ολυμπία, η Εύα δέχεται να τον παντρευτεί.

Στο μεταξύ, έχει φτάσει η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη και όλα προχωράνε σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου και η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό, όταν ο Φοίβος θα δει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του και πολλά θα εξαρτηθούν από την στιγμιαία αντίδρασή του! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !