«Αγγελική»: Κοντά στο να τα αποκαλύψει όλα ο Νικόλας

4

Πρεμιέρα έκανε η δραµατική σειρά του Alpha «Αγγελική», σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική. Η Μαίρη Μηνά έχει διαπρέψει σε πρωταγωνιστικούς, θεατρικούς ρόλους τα τελευταία 4 χρόνια. H Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει τηλεοπτικό comeback 10 χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και υποδύεται μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό μιας ισχυρής οικογένειας.

Τι θα δούμε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου:

Η Αγγελική φτάνει καθυστερημένα στην Αθηνά και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η Όλγα ρωτάει τον Μιχάλη τι έκανε με την Αγγελική στο θερμοκήπιο και προσπαθεί να αποκαλύψει στην Κατερίνα την κρυφή συνάντηση του Μιχάλη και της Αγγελικής. Η Τζένη αρχίζει να υποψιάζεται την Αγγελική για τα ανώνυμα μηνύματα, το εκμυστηρεύεται στον Παύλο και αποφασίζει να ψάξει για αποδείξεις. Η υγεία της Αθηνάς στο νοσοκομείο βελτιώνεται, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι τα αναμενόμενα. Οι τύψεις βαραίνουν τον Νικόλα ο οποίος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για ό,τι έγινε πριν 17 χρόνια, αλλά ο Δημήτρης προσπαθεί να τον σταματήσει. H Κατερίνα ακούει για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική και επιμένει να μάθει την αλήθεια.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το βαρεθηκα. Διαβαζω την περίληψη παραπάνω κ χασμουριεμαι. 2 βδομαδες παιζει κ πανε απτο ενα δωματιο στο αλλο. κ αντε μετα ξανα μανά η πρωταγωνιστρια να συνανταει τον αλλο στον κηπο. ενα χρονο ετσι θα παει το βιολί; Εχει ωραια εικονα αλλα απο ποιοτητα ειναι λατινοσαπουνι. Ειδα λιγο το ξενο και ειναι τραγικο. Ενα εξωτερικό γυρισμα μακρια απτη φαρμα δεν εχει. Μεχρι κ ο Γεωργιου που ειναι οτι ναναι εχει εξωτερικα με δραση. Αντι να πηγαινουμε μπροστα ως τηλεοραση παμε πισω. ειναι δυνατον στην πραιμ να εχεις σειρες που καποτε παιζανε για μεσημερι; Με ενα στορι που απευθυνεται σε χαμηλο iq λατινοαμερικανικου αγροτικου πληθυσμου; ας μειωσουν τον αριθμο των επεισοδιων να δουμε καλες σειρες κ ας ειναι μικρες. δε βλεπουν τι γινεται εξω; Περιμενα το ηλιος, κι απογοητευτκα. Ελεος πια με τα φορματ. Δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα. πχ αυτο το αν ημουν πλουσιος που χτες εκανε επαναληψη 1% δειχνει οτι δεν ξερουν να διαλεγουν σειρες με ερεισμα στην ελληνικη κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με απωθουν τα προσωπα απτην αφισα της σειρας. ολοι αντιπαθητικοι ολοι. Η πρωταγωνιστρια ιδιαιτερο προσωπο ξεχωριζει αλλα δεν την βοηθαει το στορι κι ο χαρακτηρας να δειξει το κατι παραπάνω. συμφωνώ η φωτογραφια της σειρας,ειναι πολυ καλή, αλλα σκηνοθεσια ποκυ στατικη χωρις δραση. Πολλες σκηνες ειναι ιδιες σα να βλεπεις το ιδιο επεισοδιο. Τις γυριζουν μαζεμενες στα ιδια σημεια για να γκρουπαρουν; οι ηθοπιοι στηνονται κ απλα λενε το κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα γινονται οταν οι σκηνοθετες πρεπει να γυρισουν 1 επεισοδιο τη μερα. παλια βγαζανε ενα επεισοδιο ανα 10 μερες. αρπα κολα κοκακολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω το "Ηλιος" περιμενα οτι θα ηταν πιο ωραιο και απογοητευτηκα.Αναμεσα σε ολα αυτα ισως με μια μικρη διαφορα να κερδιζει λιγο το "Αγγελικη" αλλα αν δειτε την τηλεοραση γενικοτερα δεν εχει και τιποτα αξιολογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !