OPEN: Ξανά σε πρώτο πλάνο οι αμφισβητίες της Λυμπεράκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Νέος κύκλος εσωστρέφειας άνοιξε στο Open με την έναρξη της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν, αφού η αυγουστιάτικη ευφορία των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ανήκει, όπως φαίνεται, οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν, με τα μονοψήφια νούμερα (τις περισσότερες, μάλιστα, φορές και στη χαμηλότερη εκδοχή τους) να έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους, εν είδει εφιάλτη στην Παιανία, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις.

Σε αυτό, φυσικά, συντέλεσε η σταδιακή επιστροφή του ανταγωνισμού σε ρυθμούς… κανονικότητας. Το κλίμα γίνεται ακόμα πιο δυσχερές, αν αναλογιστεί κανείς ότι δύο διαχρονικά εξαιρετικοί ρεπόρτερ, όπως ο Ζήσης Μούσιος και ο Μαρίνος Αλειφέρης, μετακόμισαν εδώ και μερικές ημέρες στο Mega, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Ανθή Βούλγαρη και Στέλλα Γκαντώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, με πρώτο και καλύτερο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, έχουν έρθει και πάλι σε πρώτο πλάνο οι αμφισβητίες της Νίκης Λυμπεράκη, η οποία παρέμεινε στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και με φόντο, βεβαίως, τις προβλέψεις του συμβολαίου, που καθιστούσαν εκ προοιμίου ιδιαιτέρως δύσκολη και επίπονη διαδικασία την όποια σκέψη περί αλλαγής φρουράς.

Ωστόσο, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, πέραν των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει εδώ και καιρό στους κόλπους του δημοσιογραφικού δυναμικού αναφορικά με τον τρόπο δράσης και τους χειρισμούς του, ρίχνει σημαντικό μερίδιο της ευθύνης για τις αναιμικές επιδόσεις του δελτίου στο τμήμα δημοσίων σχέσεων,καθώς και στο εμπορικό, τα οποία θεωρεί ότι δεν στηρίζουν αποτελεσματικά την προσπάθεια για την καθιέρωση του κεντρικού δελτίου.

Την ίδια ώρα, ο τομέας Ενημέρωσης έχει χωριστεί στα δύο. Από τη μια πλευρά βρίσκονται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και δημοσιογράφοι τύπου Λιάρου και Παπαδόπουλου και από την άλλη όσοι απέμειναν από την εποχή Μιχαλέλη…

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !