Έτοιμη να μπεί στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης ειναι η ΕΡΤ!

1

Με αέρα ανταγωνισμού επιστρέφει στις οθόνες μας το δημόσιο καναλι.Όπως φαίνεται η ΕΡΤ έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και φέτος ποντάρει σε ένα νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα.Σειρές,εκπομπές και τηλεπαιχνίδια έτοιμα για να μπούν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού της τηλεθέασης.
Τι νέο έρχεται στην ΕΡΤ από τη νέα σεζόν;
Τηλεπαιχνίδια
Το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή θα συνεχιστεί, ενώ θα ξεκινήσει και ένα ακόμα, αθλητικού περιεχομένου, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέτζα, που οι υ­πεύθυνοι της ΕΡΤ τον είδαν στο «Football stories» του ΑΝΤ1, τους άρεσε, τον ξεχώ­ρισαν και του έκαναν την πρόταση.




Νέες τηλεοπτικές σειρές

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη και Κατερίνας Μπέη και σκη­νοθεσία Όλγας Μαλέα, η σειρά μας μεταφέρει στη δεκαετία του '60, τότε που η τηλεόραση μπήκε δυναμικά στη ζωή μας, και πιο συγκεκριμένα σε περίοπτη θέση στο σαλόνι, και γύρω της μαζεύ­ονταν οι οικογένειες. Ξεναγός σε αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος μιας πενταμελούς οικογένειας - εξαμελούς μαζί με τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, της οικογένειας Αντωνο­πούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο. Η ολοκαίνουργια ασπρόμαυρη τηλεόραση φτάνει στο σπίτι των Αντωνόπουλων τον Ιούλιο του 1969, στα όγδοα γενέθλια του Αγγέλου, που θα γιορτά­σει στο πρώτο επεισόδιο.





«Η τούρτα της μαμάς» Το συγγραφικά δί­δυμο Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου επανασυνδέθηκαν! 'Ο,τι έγινε, έγινε μεταξύ τους, τώρα είναι καλά και στην πιο δημιουργική τους φάση. Ο Δημήτρης Αποστόλου το είπε, άλλωστε, αρχές καλοκαιριού στο «Πρωινό»:«Πριν από 4 μή­νες κάναμε μια κουβέντα. Με αυτόν τον άνθρωπο, ό,τι και αν συμβεί, είναι σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότη­τα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας. Δεν θίξαμε ποτέ τα παλιά, δεν τα συ­ζητήσαμε... Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε 5 χρόνια. Καθίσαμε κάτω, φτιάξαμε μια ιδέα που τη σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, μια οικογενει­ακή κωμωδία, που λέγεται:Η τούρτα της μαμάς. Και το εύρημα της νέας τους σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια -κυριακάτικα, σαββατιά­τικα, γιορτινά κ.λπ, με πλήθος κα­λεσμένων, διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθή­σεων, να δημιουργούν σπαρταρι­στές ιστορίες.




Το μυστικό, όμως, θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς, η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη, γιατί εί­ναι και μοντέρνα και ακολουθεί τις εξελίξεις και τον παλμό της εποχής! Στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς», όμως, δεν επανασυνδέονται μόνο η Καίτη Κωνσταντίνου με τον Κώστα Κόκλα, που έκαναν το απίθανο αντρόγυνο της σειράς «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1 (1998-2000), εκείνος ως ο κρεοπώλης Αλέκος και εκείνη ως η... σατανική σύζυγος του, Σωσώ! Στη νέα σειρά θα είναι και πάλι παντρεμένοι, ενώ η Καίτη Κωνσταντί­νου θα υποδύεται τη... χρυσοχέρα μαμά, που κάνει τις εξαιρετικές τούρτες!
«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Βασισμένη σε ξένο format (που διασκευ­άζουν οι Αγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοττούλου και Μαντώ Αρβανίτη), η σειρά που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός φιλοδοξεί να φέρει ένα... άρωμα παλιού ελληνικού σινεμά. Στο ε­πίκεντρο της βρίσκονται τρία ξαδέλφια, που ταξιδεύουν από την Αθήνα σε ένα απομονωμένο χωριό, στο οποίο θα πρέ­πει να παραμείνουν για ένα χρόνο ώστε να κερδίσουν την τεράστια κληρονομιά που τους άφησε ένας θείος τους. Και όχι μόνο! Το σπίτι του παππού είναι ερείπιο, δεν έχει φως ή νερό, κι αυτοί δεν πρέπει να φύγουν από το χωριό ούτε για μία η­μέρα! Αν κάνουν αυτό το σφάλμα, τότε η περιουσία του παππού (3 εκατομμύρια ευρώ) θα περάσει στο χωριό! Εννοείται ότι οι χωριανοί θα μηχανευτούν τα πάντα για να κάνουν τη διαβίωση των τριών Αθηναίων στο χωριό τους αβί­ωτη!




Το καστ της σειράς είναι και με­γάλο και σημαντικό: Πέτρος Φιλιππίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Πηνελόπη Πλάκα, Νικολέττα Βλαβιανού, Πη­νελόπη Πιτσούλη, Τάσος Κωστής, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Θεοδώρα Σι-άρκου. Τζένη Διαγούπη κ.ά. Στο ρόλο του παππού, ο Γιάννης Μόρτζος!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης έκλεισε συμφωνία με την ΕΡΤ και δεν θα παρουσιάσει (με το καλό) μόνο την επόμενη Eurovision, αλλά και μια σειρά εκπομπών με συνεντεύξεις και αφιερώματα σε αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, που θα γίνουν (πάλι λέμε «με το καλό») το 2021. Πρόκειται για μια εκπομπή που βασίζεται, άλλωστε, σε δική του ιδέα, γιατί ο σεναριογράφος - ηθοποιός λατρεύει και τα ταξίδια και τον αθλητισμό, ειδικά τον κλασικό, και πολλές φορές φροντίζει να ταξιδεύει όχι μόνο για αναψυχή, αλλά για να παρακολουθήσει από κοντά κάποιο μεγάλο αθλητικό ραντεβού. Και φυσικά, ως στενός πια συνεργάτης του,η ΕΡΤ έχει προτεραιότητα στη σειρά που θα ετοιμάσει

Τηλεθεατής 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι και να βάλει η ΕΡΤ θα κάνει μονοψήφια. Ο κόσμος θα δει τα ριάλιτι και τα σήριαλ των ιδιωτικών καναλιών την ίδια ώρα. Άσε που η φήμη της ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς κατεστραμμένη σε βαθμό που ο περισσότερος κόσμος πλέον την σιχαίνεται μέχρι αηδίας. Θα πάρει καιρός μέχρι να αποκατασταθεί η φήμη της. ίσως και ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !