Αποχώρηση "βόμβα" από το «My style rocks»

Χρήστος Παναγούλης
1

Ένα δυνατό χαρτί φαίνεται πως έχασε το «My style rocks», αφού αποχώρησε οικειοθελώς μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες. Ο λόγος για την Ευριδίκη Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας, ενώ ήταν μία από τις παίκτριες που συνέχισαν και στο φετινό «My style rocks». Μάλιστα, κατάφερνε σε κάθε επεισόδιο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την εκρηκτική προσωπικότητα της και τους τσακωμούς με τις συμπαίκτριες της αλλά και τους κριτές.

Ένας τέτοιος τσακωμός φαίνεται ότι την οδήγησε και εκτός «My style rocks», αφού όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Καλοκαίρι Not» στο τελευταίο γύρισμα η Ευρυδίκη είχε μία έντονη διαφωνία με τον Στέλιο Κουδουνάρη, αποχωρώντας οριστικά από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ. «Έχω πληροφορίες, παιδιά, πως η Ευρυδίκη τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη έντονα, είχαν μια έντονη διαφωνία, τον έστειλε κάπου που δεν έπρεπε να τον στείλει και αποχώρησε. Οι πληροφορίες μας αυτά λένε για την αποχώρηση της Ευρυδίκης» είπε δημοσιογράφος στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι Not». Και υπογράμμισε: «Αποχώρησε από το Gala του My Style Rocks γιατί της ασκήθηκε μια έντονη κριτική για το ρούχο που επέλεξε», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια λίγες ώρες μετά, ανεβάζοντας ένα instagram story στο οποίο τόνιζε ότι τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, σταμάτησαν τα γυρίσματα και έφυγε οικειοθελώς. Συγκεκριμένα, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε: «ένιωσα ότι δεν με σέβονται… Βγήκα εκτός ορίων πολλές φορές. Είπα έως εδώ και αποχώρησα… Ακούστηκε ένα άι στο διά@λ@... Και ναι το είπα…».



Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Στέλιος Κουδουνάρης «χρεώνεται» την αποχώρηση μίας παίκτριας, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε ακουστεί πέρσι και για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς ποτέ η ίδια να επιβεβαιώσει τις φήμες. Παράλληλα, προβληματισμός φαίνεται να επικρατεί στο στρατόπεδο του Φαλήρου, αφού οι ιθύνοντες φοβούνται ότι μετά την αποχώρηση της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του φετινού κύκλου, τα ήδη χαμηλά νούμερα μπορεί να δεχτούν περεταίρω πτώση.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλά έκανε και τα βρόντηξε και έφυγε η Ευριδίκη!
    Με την παρουσία της Αστυνομίας μπαμ έκανε τελικά ότι την εκμεταλλευόταν και την είχαν κάνει "Σκουπίδι" που εκείνο ψιλο φάνηκε όπως την κυνηγούσαν για να την μεταπείσουν για να μείνει.
    Η Ευριδίκη καλά ντυσίματα έκανε και ο Κουδουνάρης την ξεφτίλιζε και ότι δήθεν είναι τραγικό και τα γνωστά που την έλεγε όλο.
    Μακάρι να το κλείσουν το Μαγαζί να ησυχάσουμε από τα λεγόμενα του Κουδουνάρη και της παραγωγής που εκμεταλεύεται τα κορίτσια για να πάρει νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !