Το καρφί του Βαγγέλη Περρή προς την Ιωάννα Μαλέσκου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Με ένα ποίημα ολοκλήρωσε τη στήλη του στο Πρωινό της Τετάρτης ο Βαγγέλης Περρής. Το ποίημα αυτό, όμως, ήταν υπονοούμενο για την Ιωάννα Μαλέσκου και έφερε σε κάπως δύσκολη θέση την Φαίη Σκορδά.

«Όταν πέφτουν τα νούμερα υπάρχει ένας μύθος που έρχεται από παλιά, δείξε λιγάκι στήθος», είπε ο Βαγγέλης Περρής, χωρίς να αναφέρει ποτέ σε ποιαν αναφέρεται. Ωστόσο επρόκειτο για «φωτογραφία» της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία στην εκπομπή της Τρίτης εμφανίστηκε με ένα εκρηκτικό μπούστο…

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σκορδα κανει τα ιδια και χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φουλ σεξιστικό και ξεδιάντροπο να λέγεται και πόσο παραπάνω όταν λέγεται και από εκπομπή γυναίκας προς γυναίκα. Κατά τα άλλα η Σκορδά δε θα παίζει big brother γιατί θίχτηκε (και πολύ καλά εκανε έτσι πρέπει να κάνει ο κάθε σκεπτόμενος) . Αλλα άμα είναι να τα λέει η ομάδα της αλλάζει. Πόσο διπρόσωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο δεν ηταν καρφι αυτο ηταν προσβολη και ειναι κριμα για ενα καναλι σαν τον αντενα να ακουγονται αυτα για μια αλλη γυναικα σε αλλο καναλι. Αυτο δειχνει ανασφαλεια της Σκορδα που βαζει ανθρωπους να κραζουν αλλες γυναικες. Ειναι ντροπη γιατι ειναι και η ιδια γυναικα. Ετσι δεν θα ανεβει η τηλεθεαση της. Αν θελει να γινει Μενεγακη ας δειξει σεβασμο σε ολους τους ανθρωπου γιατι δεν διαθετει. Ντροπη να ακουγονται σε ενα μεγαλο καναλι τετοιου ειδους αποψεις.Και το χειροτερο ειναι οτι η Σκορδα σιγονταρε. Ποσο δευτερο αυτο απο γυναικα σε γυναικα. Εχει χασει τομ μπουσουλα λογω τηλεθεασης και αρχιζει μα κραζει γυναικες οπως και τις προηγουμενες χρονιες. Ντροπη τους και λυπαμαι για τον αντενα γιατι τον καταντησαν αλτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για εμένα πρέπει να βγει και να επανορθώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αίσχος. Καλά κάνει και θυμίζει ο Γουμενίδης στον κόσμο ποιοι μιλάνε. Ντορπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !