Δανάη Μπάρκα: Μετατίθεται η πρεμιέρα της εκπομπής!


Πάμε Δανάη! Στις 21 αντί για τις 14 Σεπτεμβρίου που αρχικά είχαν σκεφτεί οι ιθύνοντες, θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Mega με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα!

Αν και όλοι οι συντελεστές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η εκπομπή να βγει στον αέρα την ίδια ημερομηνία που θα έκαναν πρεμιέρα και τα αντίπαλα προγράμματα, αποφασίστηκε τελικά η πρεμιέρα να μετατεθεί για μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ήδη η ηθοποιός που θα αναλάβει τα ηνία παρουσίασης αυτού του ολοκαίνουργιου πρότζεκτ και φυσικά η ομάδα της βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη λαμπερή πρεμιέρα που ελπίζει πως θα μονοπωλήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Να θυμίσουμε ότι μαζί με τη Δανάη Μπάρκα, θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αποτυχία από χιλιόμετρα!...
Ο χρήστης TV είπε…
8:31 Θα ήθελες απο τα ψυχαγωγικά πρωινά που υπάρχουν τώρα κανενα δεν ενθουσίασε και περιμένουν ολοι Καινούργιου και Μπαρκα
Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
Νομίζω Θα είναι το πιο ωραίο