Λίάγκας-Μαλέσκου: Δύο πολύ διαφορετικά ξεκινήματα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

Πριν ένα χρόνο περίπου έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή του στο ίδιο slot που βρίσκεται τώρα η Ιωάννα Μαλέσκου, δηλαδή στο 12-2.

Το ποσοστό της πρεμιέρας στο δυναμικό κοινό για την παρουσιάστρια ήταν το 17,8%, χωρίς ανταγωνισμό. Ο Γιώργος Λιάγκας που ξεκίνησε πέρυσι 11 του μήνα σημείωσε 19,3%.  Στη δεύτερη εκπομπή, το "Love it" είχε μία σαφή πτωτική πορεία 4,5 μονάδων και περιορίστηκε στο 13,7%. Αντίθετα, ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε σταθερός στο 19,2%.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σύγκρισης είναι ότι η περσινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ είχε απέναντι της τόσο το "Αλήθειες με τη Ζήνα", όσο και το "Ευτυχείτε".

Για να δούμε αν η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορέσει να ανέβει τις επόμενες μέρες, διότι αλλιώς με την έλευση του ανταγωνισμού τα μονοψήφια δεν είναι απίθανα και από τον πρώτο μήνα προβολής. Δεν φταίει η ίδια ακριβώς, ούτε κυρίως και το αδιάφορο δίδυμο των αντρών μπροστά από τις κάμερες. Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη καυστικού σχολιασμού και αποκλειστικών θεμάτων. 

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βλέπω σου αρέσει να συγκρίνεις το “love it” της Ιωάννας Μαλέσκου με το «Μεσημέρι» του Γιώργου Λίγκα είναι δυο εκπομπές που θα έχουν την ιδια κατάληξη το μονοψήφια και στα τσακίρ κέφια κανένα 10% γιατί συνεχίζουν να κάνουν τα ιδια λάθη στην θεματολογία και χειρότερα νομίζω .Η εκπομπή του Λιάγκα είχε πολύ δυνατά πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες από την άλλη η Μαλέσκου πλαισιώνεται από «ανερχομένους» συνεργάτες για μην πω δέυτερους,δλδ συνεργάτες που δεν σφάζονται τα κανάλια να τους έχουν με εξαίρεση τον Γρηγορόπουλο. Αρά δεν θα εκνευριζόμουνα αν ήμουν Λιαγκας με το πλατό της Μαλέσκου γιατί αυτός είχε ακριβοπληρωμένους συνεργάτες σε αυτή την ζωή δεν τα έχουμε όλα . Η ροή του Love it έχει προβλήματα ,δεν αρκεί μόνο σωστός λόγος (που τον θαυμάζω γιατί το βλέπεις σπάνια στην ψυχαγωγία ) και μια ωραία παρουσία αλλά λείπει αυτό που λες έλλειψη καυστικού σχολιασμού και για αυτό εκπομπή παραμένει αδιάφορη. Σε αυτό δεν φταίει η Μαλεσκου άλλο ο Σκαι με τα πρόσωπα που επέλεξε να την πλαισιώσουν . Ο Σκαι να σταματήσει να θέλει να προωθεί με τέτοιο πάθος τα προγράμματα του αφού κάποια από αυτά δεν ενδιαφέρουν το κοινό. Αν ο παρουσιαστής δεν μπορεί να πουλήσει το αποκλειστικό και αν απουσιάζει ο εύστοχος σχολιασμός από την εκπομπή τότε παραμένει αποκλειστικό για τις αυριανές εκπομπές που θα το παίξουν. Η Μαλέσκου μέχρι στιγμής είναι σαν να διαβάζει οτο-κιου χωρίς άποψη χωρίς ισχυρό σχόλιο ειναί διεκπερεοτική περισσότερο .Να αποφασίσουν τη ταυτότητα θέλουν να εχει η εκπομπή γυνεκειο μαγαζίνο ή Infoteiment γιατί είναι ένα παντερμα που δεν έχει συνοχή και ο τηλεθέασής μπερδεύεται και το κοινο επίσης είναι εκπομπή χωρις ταυτότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Iωάννα πρέπει να κατακτήσει την πρωτιά. Το αξίζει. Έχει όλο το πακέτο. Εμφάνιση , μόρφωση, άνεση στον φακό, ευγένεια, λόγο , χαμόγελο, ειναι πάντα κεφάτη , όλα τα εχει. Και η εκπομπή σήμερα μου φάνηκε αρκετά βελτιωμένη.
    Θα είναι άδικο για την Ιωάννα να χάσει απο την Σκορδά ή την Καινούριου που δεν πιάνουν μια μπροστά της. Η Ιωάννα έχει δουλέψει για να φτάσει εδώ, το ότι δεν κάνει το παραμικρό λάθος , σαρδάμ πχ δείχνει το πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαλεσκοτ επρεπε να ειναι στον αντενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τα περισσοτερα του πρωτου σχολιου, ενω εχει ολο το πακετο η Μαλεσκου ,η εκπομπη ειναι κακοσχεδιασμενη και μπαζει απο παντου. Με αδυναμο πανελ , μια διεκπαιρεωτικη Μαλασκου, διαφωνω για τον Γρηγοροπουλο δεν εχει να δωσει πολλα κατα την γνωμη μου και ηταν λαθος επιλογη. Γενικα η εκπομπη θυμιζει παλιο πρωιναδικο δεκαετιας ενενηντα. Κριμα θα την καψουν την Μαλεσκου και ειναι καλο χαρτι. Αν την επαιρνε ο ΑΝΤ θα την ειχε κανει αστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σκάι φταει θέλει και ρώτημα;;;;
    Για να πάει δυνατά η εκπομπή πρώτα πρώτα να γίνει η Μαλέσκου όπως την αγαπήσαμε (ο εαυτός της ο πραγματικός) και μετά να έχει πληροφορία μέσα και φυσικά καυστικά σχόλια ακόμη κι άλλες ζωντανές συνδέσεις όπως και με δημοσιογράφους να μπαίνουν στο πλατό και να λένε φρέσκα νέα της σόου μπιζ,πέρα από όλα τα άλλα και φυσικά το πάνελ πλην Λαζάρου που πρέπει να ξεδιπλωθεί η να πάρουν κι άλλο ένα άτομο ακόμη.
    Για τον Λιάγκα η αρχή ήταν ιδανική όμως κατά την διάρκεια της έχει αλλάξει στυλ και δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Λιάγκας και γι'αυτό πήγε εκεί που πήγε και δεν έχει να κάνει με το περιστατικό που είχε γίνει.Συνέβησαν και πολλά εκείνο το διάστημα με το κανάλι και τον Λιάγκα για να μην ξεχνιόμαστε.
    Δεν είναι για σύγκριση η Ιωάννα με τον Γιώργο.
    Από τις 14 τα μονοψήφια μπορεί να τα έχει και ο Σκαί θα σχεδιάζει να κάνει αλλαγές.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αν και από αυτά που γράφουμε στα σχόλια για το τι θα γίνει και τι θα κάνουν, το 87% είχε βγει την προηγούμενη σαιζόν για τις περισσότερες εκπομπές.Τουλάχιστον όσο αφορά εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ εξακολουθώ να έχω την απορία γιατί τα κανάλια στήνουν εκπομπές με σκαλετες σαν να σχεδιάζονται από αγγαρεία και καίνε τα πρόσωπά τους. Δηλαδή οι αρθρογράφοι στα sites ή ακόμα και εμείς οι απλοί τηλεθεατές πώς εντοπίζουμε συνέχεια τα ίδια λάθη στις εκπομπές και τα μεγάλα κεφάλια- ακριβοπληρωμένα στελέχη δεν τα καταλαβαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άγγελε, σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τη στήριξη. Είσαι το γραφείο τύπου μου. Με ειλικρινή εκτίμηση, Γ. Λιαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μαλέσκου προσπαθεί να κάνει εκπομπή αλλά δύσκολο.... Ο Skai είναι ότι να Ναι...Και κάνει ότι να ναι δεν φτάνει που δεν είχαν χρόνο για θέματα... Έβαλαν και την κουραστική με τις μουφα δίαιτε που είναι πολύ κουραστική τηλεοπτικά... Εκτός αν κρατάνε δυνάμεις για τον ανταγωνισμό .... Αν ήμουν Αντ1 λοιπόν θα έλεγα φιλάκια στην Σκορδά του χρόνου.... Και θα έπαιρνα την Μαλέσκου με τον τίτλο πρωινός καφές.... είναι Παρουσιάστρια Αντ1 η Μαλέσκου ο Σκάι την έχει περιορίσει σε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως το κειμενάκι είναι κατά παραγγελία; Μήπως έχετε κοντή μνήμη? Ο Λιάγκας εκδιώχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως ο πιο τοξικός παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση. Ξεχνάτε τα νούμερα που έκανε η Καινούργιου για χρόνια στο Ευτυχείτε? Ποια εκπομπή έφερε το "καινούργιο" και πρέπει να το κάνει η Μαλέσκου; Μια νεα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ κοπέλα είναι που ξεκινά μια προσπάθεια. Όσον για τα καυστικά σχόλια!!! αυτή είναι η πρότασή σας για τη σημερινή και "καινούργια" τηλεόραση; Οι Παπανωτιδες, οι Σάσες, οι Λιάγκες και οι Τίνες; Έχουν αρχίσει και θορυβούνται οι δεινόσαυροι από τις νέες παρουσιάστριες που μπαίνουν στο ταιρέν και πετάνε λάσπη με "επιχειρήματα" αλά καρτ και αναγνώσεις που βολεύουν. Τον Λιάγκα τον ξέρασε ο κόσμος και η πιάτσα. Έχει μόνο εχθρούς κι ένα-δύο παπαγαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο σε εμένα με ενοχλεί η νιαουριστικη φωνή της Μαλεσκου? Πρέπει να δουλέψει στη φωνή της. Κατά τα αλλά είναι τελείως στημένη (καλή αλλά στημένη). Η εκπομπή είναι άοσμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !