Η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό και η Αναγνωστοπούλου με εβδομαδιαία εκπομπή...

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Τα Γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι Ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς. Το μαχητικό Ρεπορτάζ σε πρώτο πλάνο. Οι αναλύσεις, οι πληροφορίες, οι απόψεις σφαιρικά, αντικειμενικά, αξιόπιστα, έγκαιρα.

MEGA Γεγονότα από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 19:45.

Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με την ίδια μαχητικότητα, δυναμισμό και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, να αναδεικνύει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν να πουν, να δίνει έμφαση στον άνθρωπο, να μην αλλάζει χρώματα και γωνίες.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:45 MEGA Γεγονότα με τη Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19:45 MEGA Γεγονότα με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στην καθημερινή ενημέρωση του MEGA το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 13:00 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Μαριλένα Γεραντώνη.

Η ενημέρωση στο MEGA ενισχύεται σε εβδομαδιαία βάση με δύο νέα πολιτικά τοκ σόου τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στις ειδήσεις του MEGA μιλάμε με Γεγονότα.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 19:45.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει το κανάλι\ για τα δελτία.
Η Ράνια το έχει και είναι πάρα πολύ καλή,η Κατερίνα στο Σ/Κ της αν και θα την ήθελα στο μεσημεριανό.
Ο χρήστης Νίνα είπε…
Πολύ καλές οι αλλαγές. Ήδη το δελτίο του μέγκα έχει ανέβει. Γυναικεία υπόθεση τα δελτία του μέγκα. Ίσως το μόνο κανάλι που θα έχει σε όλα του τα δελτία μόνο γυναίκες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλός προγραμματισμός, αλλά η Δώρα μεσημέρι; Καλύτερα μόνο τολκ σοου. Τουλάχιστον καθημερινό μεσημέρι η Μαριλένα και Σ/Κ Δώρα.

Με τη Ράνια ανέβηκε το δελτίο του mega.Καλή επιλογή όπως και η Παναγοπούλου