Η Τίνα Μεσσαροπούλου κατακεραυνώνει τις «Άγριες Μέλισσες» : «Τα λάθη και οι τσιγγουνιές της παραγωγής.»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
21


Δεν μπορώ να μην γράψω για τα νούμερα που “τσίπμησαν” τις “Αγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 – αν και χθες υπήρξε σαφής βελτίωση. Αν το blockbuster του καναλιού του Αμαρουσίου με την τόση διαφήμιση, τα δημοσιεύματα αλλά και τις καλές κριτικές από κοινό και ειδικούς πέφτει κάτω από 20%, τότε πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ωστόσο, δεν είναι να απορείς για τα νούμερα. Από τη μια ο σκληρός ανταγωνισμός κι από την άλλη τα λάθη της παραγωγής αλλά και οι τσιγγουνιές της παραγωγής. Τόσα και τόσα μωρά έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση και στο Διαφάνι ακόμα έχουν μείνει στις κούκλες και στα ψεύτικα κλάματα και φυσικά αναφέρομαι στο μωρό της Ασημίνας, που όπως καταλάβατε δεν είναι μωρό αληθινό. Από ψευτό-κουλτούρα σε ψευτό μωρά.

tinasmess.gr-Tίνα Μεσσαροπούλου στη στήλη "Ping Pong"

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Τινάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα θα δαγκώσει καμία γλώσσα
    η Κυρία Μεσαροπουλου με τόσο χολή την πειράζει που η Αγγελική κάνει μονοψήφια στο κανάλι το οποίο εργάζεται και ρίχνει τα βέλη της απέναντι στον ανταγωνισμό??? Όσο για το μωρό υπάρχει νόμος στην χώρα μας που απαγορεύει την εμφάνιση μωρού κάτω των 6 μηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει το σθένος να σχολιάσει την κατηφόρα των προγραμμάτων του δικού της καναλιού ή όχι? Μία απλή ερώτηση κάνω εγώ. Όταν το Bachelor με μέτρια τηλεθέαση σε ανύπαρκτο ανταγωνισμό (πλην ΣΚΑΙ) αποτελεί ξεπεσμό του ALPHA, η Αγγελική με τεράστια διαφήμιση φτάνει να κάνει 9-10%, όταν η Μουρμούρα πέφτει στο 15%, αυτή γιατί σχολιάζει με τόσο μένος "αστοχίες" άλλων καναλιών? Οι Άγριες Μέλισσες άλλαξαν ώρα, οπότε πλέον θέλοντας και μη βρίσκονται αντιμέτωπες με περισσότερα "μεγαθήρια", που άλλοτε είναι 3 (Δευτέρα) και άλλοτε 4 (!!!) την Τρίτη. Ποια σειρά κατορθώνει να χτυπήσει 20% σε δυναμικό και 23% στο γενικό απέναντι σε ΠΑΟΚ, GNTM, 8 λέξεις, και Αγγελική?? Χμμμμ... Καμία λέω εγώ. Καλή χώνεψη κυρία Τίνα, με λίγοτερη εμπάθεια και περισσότερη αντικειμενικότητα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το απαύγασμα του σεξισμού που παίζεται στο κανάλι της θα πει τίποτα η τουμπεκί η Τιναρα? Εχει και η γλυτσα τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγικό να το λέει μια που ασχολείται με τα νούμερα και ξέρει ότι την ημέρα που έπεσε κάτω από το 20 ήταν ημέρα με ποδόσφαιρο. Χθες έκανε 29%. Αλήθεια η Αγγελική τι νούμερα κάνει κυρία Τίνα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ό,τι να ναι λέει η κυρία. Μάλλον έτσουξε στον Alpha πολύ τα νούμερα που κάνουν οι μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γραμμελη, μεσσαροπουλου ,μελας... τι καταντια τηλεκριτικης εχει η χωρα..γλυτσα και συμφεροντα..μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς σε πετσόκοψαν έτσι ρε Τινάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πειράζει,εσύ δες bachelor και μετά παίξε και τη φεμινίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να λαμβάνεις σοβαρά τηλεκριτικό(ανάθεμα κι αν είναι επάγγελμα) που εργάζεται σε κανάλι είναι σαν να παίρνεις σοβαρά το ρεπορτάζ δημοσιογράφου που πολιτεύεται. Μόνο στην Ελλαδάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες και η Τινάρα μας δεν έχει δείξει τις πολιτικές πεποιθήσεις της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρετε τι σημαίνει ΦΕΜΙΝΙΣΜOΣ? Ότι κάθε γυναικα έχει το δικαίωμα τις ΑΥΤΟΔΙAΘΕΣΗΣ. Να κάνει δηλαδή με τον εαυτό τις και με το κορμί τις ΟΤΙΔHΠΟΤΕ θέλει εκείνη. Aρα ναι αν μια γυναικα θέλει να είναι σε ένα reality που 20 γυναίκες κυνηγάνε έναν άνδρα τότε αυτό είναι ΔΙΚΑIΩΜΑ της. Αυτό είναι ο φεμινισμός. Aρα δεν είναι καθόλου σεξιστικό το Bachelor και ας είναι στημένο σκουπίδι. Έλεος πια παίρνετε μια λέξη και την κάνετε καραμέλα χωρίς να ξέρετε τι σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαντάζομαι ότι θα έχει κάνει αντίστοιχα σχόλια για την Αγγελική και την Μουρμούρα. Απλά εμείς δεν τα είδαμε. Όσο για το Bachelor πιστεύω το κατακεραυνωσε. Τι όχι; Δεν το πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OK καταλαβαίνουμε, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία να απαξιώνει ό,τι δεν παίζει στον Alpha για να βγάζει το ψωμί της. Τη λες και troll της τηλεοπτικής κριτικής. Τον εαυτό της γελοιοποιεί, άλλωστε δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να παίρνει οτιδήποτε γράφει στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άμα είναι δύσκολα τα πράγματα για τις Μέλισσες τί θα πρέπει να πούμε για την Αγγελική που είναι στο 10 και είναι μόνο η αρχή; Τουλάχιστον ο Έρωτας πέρυσι το πάλεψε λίγο περισσότερο. Την ενόχλησε τη Μεσσαροπούλου το ψεύτικο μωρό ενώ στη Μουρμούρα που κάνουν μπαμ οι ψεύτικοι τοίχοι στα σκηνικά είναι όλα καλά. Κανονικά κάτι τέτοιες που πληρώνονται από κανάλια δεν θα έπρεπε να μας λέτε τί γράφουν. Τί το έγκυρο μπορεί να έχει η κριτική κάποιας που δουλεύει σε κανάλι για ένα ανταγωνιστικό κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά αυτό βρήκε να γράψει για να σταξει χολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον την πειραζει πολυ που η καινουρια σειρά τους δεν παει καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγουρα έχει καλυτερη ποιοτητα από το μπατσελορ του καναλιού που εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αίσχος πια, πρέπει επιτέλους να σταματήσει να καταφέρεται εναντίον του Ant1, ντροπή της πια, ας κοιτάξει να κάνει κριτική για το κανάλι που δουλεύει & όχι για όλα τα άλλα, λες & επειδή δεν τη πήρε ο Ant1 γράφει εναντίον του, κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη κυρία για να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε άλλον πλανήτη ζει η Τίνα.
    Δεν κοιτάει την Αγγελική και τις εκπομπές του Α που δεν σταυρώνουν νούμερα.Οι μέλισσες την πείραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !