Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε


Στην πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The Tonight Show",βρέθηκε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης και προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς. Μεταξύ άλλων,αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε βιώσει με τον καρκίνο .

«Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 37 χρονών. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο. Καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε.

Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα εξαρχής ότι θα πω πέντε πράγματα για αυτό. Επειδή είμαι σε μια μικρή σχετικά ηλικία… Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από μένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στεναχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είχα λέμφωμα. Με πλησίασαν πάρα πολλοί με αντίστοιχα προβλήματα, ειδικά από τα social media. Και αυτό ήταν το σοκ. Με πιάνει στενοχώρια όταν σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

                                                    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια