Τι αλλάζει τώρα που η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο σίριαλ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί το για ποιους λόγους η Σοφία Μουτίδου δεν θα βρεθεί τελικά στον νέο κύκλο του "Καφέ της Χαράς".

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί μέχρι τώρα είναι το τι θα γίνει με την πλοκή της σειράς, μετά από αυτή την εξέλιξη. Κι αυτό γιατί ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είχαν ήδη γράψει τον ρόλο της Σοφίας, η οποία μάλιστα θα επέστρεφε στο Κολωκοτρωνίτσι για να πάρει την εκδίκησή της.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο κύκλο η δασκάλα έφυγε από το χωριό, επειδή τρελάθηκε όταν κατάλαβε ότι το πάθος της για τον Πώποτα δεν είχε ανταπόκριση. Στο νέο “Καφέ της Χαράς” λοιπόν η δασκάλα θα επέστρεφε, για να πάρει το αίμα της πίσω και θα αναστάτωνε όχι μόνο τον Περίανδρο και τη Χαρά αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού.

Οι δύο σεναριογράφοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, αποφάσισαν να ξαναγράψουν το σενάριο χωρίς τον ρόλο της δασκάλας. Παρόλο που είχαν κάνει πολλή δουλειά και είχαν έτοιμες τις ιστορίες του δεύτερου κύκλου σκέφτηκαν ότι δεν θα είχε νόημα να αντικατασταθεί η Σοφία από κάποια άλλη ηθοποιό. Και επειδή ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τη Μουτίδου να παίζει σε δώδεκα επεισόδια, έχουν πολλά να αλλάξουν. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, ενώ τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια θα ξεκινούσαν σήμερα, έχουν αναβληθεί για δύο εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για πέντε επεισόδια της κάνανε πρόταση είπε η Σοφία. Ε σιγά το πραγμα άλλωστε ο κύριος Ρώμας είπε ότι αυτός και η κυρία Άννα Χατζησοφιά κάνουνε κουμάντο και όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει βγαίνει από τη σειρα. Όπως πχ η χαρά που έφυγε για πόσα επεισόδια και η σειρά δε βλεποταν μέχρι να μπει η Δούκα που ήταν όμως κακέκτυπο της Χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούρασε όλο αυτό με την Μουτίδου. Έλεος πια. Δεν θα ειναι. Τέλος. Φτάνει πια αυτή η φαγωμάρα και οι συνεχείς δηλώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστή καλησπέρα αν μου επιτρέπεις ο κύριος Ρώμας το δημιούργησε όλο αυτό που έχει πάρει σβαρνα όλες τις εκπομπές. Η σοφία κάθε φορά που τη ρωτούσαν ήταν διστακτική και έλεγε έχω ακούσει θα παίξω αλλά δεν ξέρω τίποτα ενώ ο ίδιος έλεγε θα μπει σίγουρα κτλ. Όταν βγήκε η σοφία και μίλησε για τεχνικά προβλήματα και ότι δε θα είναι ο κύριος Ρώμας πήρε όλα τα πρωιναδικα με τη σειρά για δηλώσεις. Η σοφία βγήκε εν τέλει στα κανάλια και εξήγησε με ειλικρίνεια ότι δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να λήξει όλο αυτό. Ας συγκεντρωθεί στο σενάριο ώστε να μη μπαζει θα πω εγώ κι ας αφήσει τις εκπομπές να φαγωνονται. Κρίμα πάντως που δε θα είναι η Σοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για 12 επεισόδια ήταν αρχικά. Σωστά λέει το άρθρο. Το είπε και η Μουτιδου στο βίντεο της, 12 επεισόδια ήταν αρχικά το story της που στην πορεία μειώθηκαν σε 5 (γιατί πλέον λόγω The Booth δεν θα είχε την ίδια ευελιξία) και τελικά ακυρώθηκε εντελώς η συμμετοχή της γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά.

    Εγώ συμφωνώ με τη Μουτίδου. Έχει μια α' πορεία πια, δεν είναι η πρωτοεμφανιζόμενη που ήταν στις αρχές του 2000. Εκτός από το ''Καφέ'' ως κυρα δασκάλα, έκανε και επιτυχία στους ''Σταβλους'' των Ρηγα - Αποστόλου ως Πριοβόλου και τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες youtubers με εκατοντάδες χιλιάδες followers και stand up comedian με sold out παραστασεις. Καλά έκανε και δεν συμβιβάστηκε.

    Για τον Ρώμα το έχω ξαναγράψει. Πολύ σίγουρος ήταν και πέρυσι για το ''φοβερο σεναριο'' του που δεν χρειαζόταν απαραίτητα την παρουσία της Λουιζίδου και τελικά σύντομα η αρχική νοσταλγία έδωσε τη θέση της στην απογοήτευση και στην κάθετη πτώση της τηλεθέασης. Φέτος θα επανέλθει η Ρένια μετα τα πρώτα επεισόδια αλλά θα είναι μείον και πάλι που δεν θα επιστρέψει η Μουτίδου ως δασκαλα. Μετά την βασική τετράδα των Ρωμα, Λουιζιδου, Ευειδη, Σκιαδαρεση, η Μουτίδου ως δασκάλα ήταν ο επόμενος πιο δημοφιλής χαρακτήρας. Και στον 3ο κυκλο της original σειρας που έλειπε η απουσία της ήταν κάτι παραπάνω από αισθητη. Πόσο μάλλον τώρα που το σενάριο μέχρι στιγμής από αυτά που είδαμε δεν έλεγε και πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !