Χάρης Ρώμας: «Η Σοφία θέλει να παίξει και περιμένει και μία απάντηση»

3

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βγήκε από Skype ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για την Σοφία Μουτίδου και το γεγονός πως λόγω προγράμματος η ηθοποιός δυσκολεύεται να μπει και στην σειρά του ANT1,Καφέ της Χαράς. 

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διεκδικήσω τη Σοφία από το Open. Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα χρόνου, διότι οι ελεύθερες ώρες και μέρες που μου έδωσε η Σοφία για να κάνει γύρισμα, είναι απειροελάχιστες. Παρότι ακόμα προσπαθούμε έναν τρόπο να ενταχθεί με ένα πρόγραμμα που θα φτιάξουμε, το βλέπω σχεδόν αδύνατο. Δεν γίνεται να φτιάξεις το πρόγραμμα 20 ατόμων βασικών ρόλων, πάνω σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις κάπου αλλού».


Και πρόσθεσε: «Η Σοφία θέλει να παίξει και περιμένει και μία απάντηση από ό,τι καταλαβαίνω και θα πρέπει να της την δώσουμε. Δεν μιλήσαμε γιατί ακόμα ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει ένα άνοιγμα, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω γιατί είναι άδικο και για τους άλλους να φτιαχτεί το πρόγραμμα πάνω στη Σοφία»,πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και η σοφία θα έπρεπε να περιμένει αιώνια δηλαδή χωρίς καμία δέσμευση και πρόταση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να διεκδικήσει; Σοβαρά τώρα; Και τι να κάνει η Μουτίδαυ;
    Να αφήσει καθημερινή εκπομπή για να της κάνεις τη τιμή να τη βάλεις σε κάποια επεισόδια; Και τι θα έτρωγε μέχρι να το αποφασίσετε να της κάνετε τη τιμή;
    Ένα καλάμι από εδώ μέχρι τον ουρανό μιλάμε.
    Αν την ήθελαν να της έκαναν συμβόλαιο και να την έβαζαν όταν θα το επέτρεπε η εξέλιξη της σειράς.
    Κι αν κατάλαβα καλά αυτό που δεν της το ξεκαθάριζαν τόσο καιρό ότι δεν πρόκειται να μπει και της άφηναν "υποσχετικές" καθόλου έντιμο δεν το βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει όσο κι αν θέλει να υποστηρίζει το αντίθετο στις συνεντεύξεις του...ξεκάθαρα έχει έπαρση ο Ρώμας. Έπαρση που δεν τον αφήνει να δει αντικειμενικά τι θέλει το κοινό. Πέρυσι έκανε δηλώσεις του τύπου ''το νέο Καφέ μπορεί να υπάρξει και χωρίς τη Χαρά γιατί έχουμε φτιάξει φοβερό σενάριο''. Τώρα κρεμάει τη Μουτίδου γιατί ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει κάτι άλλο επαγγελματικά και δεν περίμενε αιωνίως πότε θα την καλέσουν για ένα γκεστ μερικών επεισοδίων...!

    Νομίζω μετά από αυτές τις δηλώσεις του μπορούμε να θεωρούμε κατά 90% πλέον σίγουρο ότι ΔΕΝ θα δουμε την Μουτίδου να επιστρέφει.

    Αν βέβαια συνεχιστούν τα 11αρια τηλεθέασης που έκαναν πέρυσι τα τελευταία επεισόδια ΙΣΩΣ και να γίνει πιο διαλλακτικός με τα ωράρια... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !