Γιώργος Αγγελόπουλος:Το νέο του τηλεοπτικό βήμα και η επιστροφή του στα «θρανία»


Στην εκπομπή "Φωλιά των Κου-Κου",έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος η αλλιώς Ντάνος. Ο νικητής του Survivor,εξομολογήθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως σπουδάζει, ενώ αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε»,είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά. 

 «Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.» δήλωσε ο ίδιος.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια