Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,15/9/2020

9

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 16.2
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 10,5
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 12,4
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 14.1
ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΉΝΑ 10.9
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 13.9
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟ 13.1

LOVE IT 10.7
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 4.0
ELLHNIKH TAINIA MEGA 1.6
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (Ε) 8,3

*MH ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μπαρμπαρηγου13,1. Μια χαρα η Αργυρω. Η Μελετη παλι επεσε. Η Καινουργιου ανεβηκε, οι Κουκου ανεβηκαν και η Σκορδα κολλησε εκει στο 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλισσα του Όπεν η Καινούργιου! Μεγαλύτερα ποσοστά από την χθεσινή πρεμιέρα. Σκορδά και Μαλέσκου έχουν κολλήσει στα ποσοστά τους, 12 η μια 10 η άλλη. Οι υπόλοιποι... ασανσέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Καινουργιου μεγαλυτερα ποσοστα απο την πρεμιερα. Οι Κουκου ανεβηκαν. Η Μελετη παλιεπεσε, η Σκορδα τα ιδια οπως και η Μαλεσκου.Αντε να αρχισει και η Μπαρκα να δουμε τι θα γινει με την τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν εγώ εχθές έτυχε να μείνω σπίτι και χάζεψα λίγο την πρωινή ζώνη. Καταρχάς έχω να πω ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι πιο βαρετή πεθαίνεις. Καμία έκπληξη, καμία διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια σαν να έχουν μείνει στο 2000. Από την άλλη κόλλησα περισσότερο με την Μελέτη, αλλά θα προτιμούσα να μην πετάγεται συνέχεια ο Μάνεσης. Επίσης είδα Αργυρω που δεν μου άρεσε και χάζεψα και λίγο Μαλεσκου. Η τύπισσα είναι πάρα πολύ καλή, με ωραία ελληνικά και ένα πρόσωπο που κολλάς. Σου βγάζει μια ηρεμία και μία γλυκύτητα. Τα θέματα ψιλό αδιάφορα το πάνελ τραγικό. Ξέχασα να πω ότι στην Σκορδα μου άρεσε ο δημοσιογράφος που έλεγε τα διεθνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που έβλεπαν Μελέτη το γύρισαν στην Καινούριου; Προτιμούν την Καινούριου από τη Μελέτη; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Οι υπόλοιποι στο ίδιο πάνω κάτω είναι μεταξύ 12 και 14. Τη μία μέρα το ένα την άλλη το άλλο. Τα νούμερα των περισσοτέρων είναι για την ώρα τραγικά. Η Αργυρώ τα πάει καλά πιστεύω. Η Μαλέσκου κόλλησε στο 10. Χειρότερα πάει από τον Λιάγκα. Αυτός τα θαλάσσωσε μόνος του διαφορετικά πήγαινε καλύτερα πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Καινούριου έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με την τέλεια ομάδα της και τις πολύ καλές αλλαγές που έχει κάνει.
    Η Σκορδά αφού έχει πρόβλημα ο Παπαδάκης έχει και αυτή μεγαλύτερο....
    Οι Κούκου ΟΚ λίγο πολύ ένα δείγμα πήραμε τι θα κάνουν φέτος.
    Οι Αταίριαστοι είναι στα καλύτερα τους και 13 να κάνουν και 16 από 9-10 που έκαναν πέρσι είναι σε άνοδο.
    Μαλέσκου και τα υπόλοιπα εκεί γύρω θα κυμαίνονται και για την
    Μελέτη κάνει κακό ο Μάνεσης που πετάγεται μέσα όποτε του έρθει και ότι βάζουν θέματα που τα είχε βγάλει πέρσι,είναι φάουλ μιας που δεν ανεβαίνει και να διορθώσουν την σκαλέτα.
    Καλή η ίδια εκπομπή να υπάρχει απλά θέλει να είναι κάπως διαφορετική από ότι το Σ/Κ.
    Η Αργυρώ με δικιά της εκπομπή είναι γερά χωμένη στον ανταγωνισμό.Επίσης η Αργυρώ κάνει και μία ταξιδιωτική αν δεν το έχετε μάθει στο cosmotetv history και είναι πολύ ποιο ωραία από άλλες που βλέπουμε.
    Θα δούμε πολλά να γίνονται και αλλαγές σε εκπομπές.
    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να λεμε και την αληθεια,,το Ευτυχειτε μπορει να εχει trash στοιχεια, αλλα εχει δυνατες στηλες που παρουσιαζουν καποιο ενδιαφερον. Εχει πολλα αποκλειστικα ρεπορταζ, δυνατη ομαδα, αιχμηρο σχολιο,,πληροφορια και θεματα που σαρωνουν, οπως τα Διλημματα και οι τηλεφωνικες. Εχει γρηγορη ροη και γερη σκαλετα. Να λεμε τα κακα, να λεμε και τα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μονη παραφωνια στο Ευτυχειτε ειναι ο Γρηγορης που καθεται στην καρεκλα και αναπολει το καλοκαιρι που το επαιζε κεντρικος και τωρα πανελ.Οι παραφωνιες στο Πρωινο πολλες,πρωτη και χειροτερη παραφωνια Περρης, επεται Σκορδα και το πανελ. Αξιοπρεπεστατη παρουσια στο πρωινο η Λιτσα Πατερα και ο Πετρος Συριγος στον οποιο δεν δειχνουν κανενα σεβασμο την ωρα που μαγειρευει, η δε Σκορδα την ωρα της μαγειρικης αντιγραφει την Μενεγακη κακιστα, ο Ουγγαρεζος και το υπολοιπο πανελ ορμανε στο φαγητο και τρωνε λες και δεν θα ξαναφανε και το κανουν αυτο τρωγοντας, μουγκριζοντας, χαζογελωντας. Κανενας σεβασμος και στην εννοια του φαγητου και στον μαγειρα που προσπαθει εν μεσω ανοησιων να μαγειρεψει. Υπαρχουμε και εμεις οι τηλεθεατες που προσπαθουμε να δουμε αλλα δεν....... Και φαινεται στην τηλεθεαση. Μυαλο δεν εβαλαν στο πρωινο τα ιδια και χειροτερα καθε χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !