Δείτε αναλυτικά τα 15' στην πρωινή ζώνη 10π.μ με 2μ.μ

 


Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στα ψυχαγωγικά προγράμματα αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν στη ζώνη αυτή.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλι πρωτη η Καινουργιου, Αταιριαστοι και Λουκου ακολουθουν. Σκορδα τα ιδια λσι χειροτερα οπως και η Μελετη. Και η Μαλεσκου κοντραρει στα ισια την Κουτσελινη. Και περιμενουμε και την Μπαρκα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
25% τα διλήμματα της Καινούργιου! Ζήτω η τρασιλα και η κατινια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό ότι το 12:00-13:00 είναι το πιο αδύναμο σημείο της εκπομπής της Σκορδά, και δικαιολογημένα θα έλεγα. Μετατρέποντας την εκπομπή σε δύωρη και κόβοντας την τελευταία της ώρα ίσως κερδίζει κάπως την υστεροφημία του ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Μαλάσκου κάτι κάνει τελικά παρότι δεν παίζει ούτε μέλισσες ούτε gntm. H Μελέτη μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο χαμηλά. Είναι διαφορετικό και πολύ ωραίο πρόγραμμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το bachelor και το big brother μας πειράζει. Όταν το πρωί κάθε μέρα παίζει αυτό το σκουπίδι με σήμανση 8.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Καινούργιου στις ιστοριούλες πετάει!!!

Ο Σκάι αν είχε άλλη πολιτική,είχε και περισσότερα θέματα και άφηνε την Μαλέσκου να κάνει το δικός της παιχνίδι θα πήγαινε καλύτερα.

Η Μπάρκα θα πάρει νουμεράκια όμως θα δούμε και από που είναι το θέμα.
Αναμονή μέχρι την Δευτέρα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@9:34, δεν είναι λύση να κάνει τέτοια ένα κανάλι σαν τον ant1. Δεν είναι λύση ένα κανάλι του μεγέθους του ant1 να πετσοκόψει το προγράμματα του γιατί μια παρουσιάστρια είναι εμφανές πια ότι δεν τραβάει.
Ένα κανάλι του μεγέθους του ant1 όπως μπορούσε εδώ και χρόνια να χτίσει παρουσιάστριες μπορεί να το κάνει και τώρα.
Ίσως πρέπει επιτέλους να δείξει τη τόλμη του παρελθόντος και να πάρει ρίσκα με ένα πραγματικά νέο πρωινό με νέα παρουσιάστρια.
Όταν άλλα κατά τη γνώμη μου μικρότερα κανάλια σαν τον alpha και τον skai έχουν μπει στη διαδικασία δημιουργίας νέων τηλεοπτικών προσώπων μου φαίνεται αστείο να μη μπορεί να το κάνει και ο ant1 και να τον διακατέχουν φοβικά σύνδρομα μικρών καναλιών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιοτιτα