ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Με δυνατά ποσοστά η πρεμιέρα. Αναλυτικά τα 15΄'

20


 Με δυνατά ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε ο β κύκλος της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ . Σύμφωνα με τα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης , στο δυναμικό κοινό έκανε 22,2% κι έφτασε μέχρι 27,8% καταφερνοντας έτσι να κάνει μια ικανοποιητική πρεμιέρα αν αναλογιστεί κανείς τόσο τον ανταγωνισμό όσο και την χαμηλή πάσα που έλαβε. 

Αναλυτικά τα 15'






Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εξαιρετικές Άγριες Μέλισσες που έσκισαν με τέτοιο ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως ήταν ψιλο-αναμενόμενη η κατάταξη των προγραμμάτων. Πάντως και το GNTM έχασε σε ένα τέταρτο από τις Μέλισσες (όπου παραδόξως εκείνη την ώρα ο ΑΝΤ1 είχε διαφημίσεις από τις 22:36)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκινησαν τα μονοψηφια για την Αγγελικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαρωσε το gntm.Ανεβηκε και περισσοτερο.Μια χαρα και οι Μελισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ήμουν στην μειοψηφία πού παρακολουθεί Αγγελική εξαιρετική δουλειά που αδικείται.
    Gntm πάει σούπερ όπως ήταν αναμενόμενο
    Εξαιρετικά ασφαλώς και οι Άγριες Μέλισσες αν και εγώ προσωπικά δεν το παρακολουθω και δεν ήμουν ούτε πέρσι φαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. BB έστω και για λίγο στον πάτο. Αυτό για κάποιους που υποστήριζαν ότι θα είναι το πρόγραμμα της χρονιάς. Όταν παίζεις χωρίς ανταγωνισμό θα κάνεις πάντα τηλεθέασή. Χαίρω πολύ. Μπορείς όμως τώρα? ΌΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Μέλισσες θα ανέβουν κι άλλο μόλις δυναμώσει το lead in τους και μπουν και τα νέα πρόσωπα και γίνει το χρονικό πέρασμα τώρα λίγο πολύ η εξέλιξη είναι γνωστή λόγω των σποιλερς,αλλά με την κανονική έναρξη του δεύτερου κύκλου θα σαρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το GNTM πηγαίνει σαφώς πάρα πολύ καλά στο δυναμικό, μακριά όμως από τα 30αρια και τα 35αρια που μας είχε συνηθίσει πέρυσι. Ακόμα και στο σύνολο τερμάτισε τρίτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έπεσε το GNTM συγκριτικά με τα ποσοστά της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν έπεσε κατακόρυφα, αλλά έπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Aγγελικη τα πηγε καλυτερα την πρωτη ωρα και επειδη ειναι πολυ ωραια σειρα πιστευω θα ανεβει αλλα πρεπει να μπει μια ωρα και οχι δυο εγω ασπουμε το ειδα μεχρι της 10 και μετα το γυρισα στις αγριες μελλισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαφώς υποστηρίζω άγριες μέλισσες αν και πολ φοβάμαι πως με μεγαλύτερη διάρκεια και πέντε μερες υπαρχει ο κίνδυνος κόπωσης. Θεωρώ πως στα δυναμικά το gntm θα ειναι πρώτο και οι μέλισσες στο σύνολο. Οι 8 λέξεις με σταθερό κοινό που πάνε πολυ καλα κυρίως στο σύνολο. Η Αγγελική αδικείται και δεν βλεπω προοπτική βελτίωσης των ποσοστών (επανάληψη του σκηνικού με το έρωτας μετα δυςτυχως...) Το ΒΒ φυςικα έπεσε αν και δίνει φέτος τηλεθέαση στον σκαι που πέρυσι δεν ειχε σε καμία περίπτωση. Εννοείται θα χάσει απο τις άγριες μέλισσες ομως θα δυσκολέψει τη late night ζώνη των υπολοίπων καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι εσείς λυσαξατε έπεσε το gntm και έπεσε το gntm: πρώτον δεν έπεσε, αλλά δεύτερον πάντα στις audition εκεί ήταν τα νούμερα. Μόλις μπουνε στο σπίτι και αρχίσουν οι φωτογραφίσεις και οι τσακωμοί και μάθουμε πιο καλά τους παίχτες είναι που ανεβαίνει στα 35αρια και φέτος ίσως φτάσει ακόμα και πιο ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να λέμε και τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, το μόνο αξιοπρεπές κανάλι σε αυτή την περίοδο είναι μόνο ο Αντ1, όλα τα άλλα κανάλια, άλλος λίγο και άλλος πολύ (βλ. ΣΚΑΙ ) έχουν βασιστεί σε πραγματικά τηλεποτικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.42 Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Τα σκουπιδοριαλιτι ας πάνε σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω παντως δε τα θεωρω καθολου δυνατα νουμερα μιλαμε για μια πολυαναμενομενη πρεμιερα που ειχε κλεισει και στο πιο κρισιμο σημειο της σειρας και σε πολλα σημεια ηταν ακομα και 20 μοναδες κατω απο το σταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι αγριες μελλισες θα ανεβουν ειναι σιγουρο και πιστευω η αγγελικη σιγα σιγα θα ξεπερασουν τις 8 λεξεις επισης για τον φιλο που λεει οτι το gntm παντα κανει τετοια νουμερα στις οντισιον να πω πως εγω θυμαμαι περσι να κανει μεχρι 40αρια τετοια περιοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από πότε το 11,5 διαφορά έγινε 20; Επίσης υπάρχουν και 2 τέταρτα που η μάχη ήταν στήθος με στήθος κυριολεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αδικήθηκε η Αγγελική. Σε σχέση με τις 8 λέξεις, είναι μακράν ωραιότερη σειρά. Ελπίζω να αυξήσει το κοινό της και να εξασφαλίσει έστω 15% με τέτοιο ανταγωνισμό. Έχει πολύ ωραία στοιχεία. Εγω είδα το μισό σε live streaming από το alpha web tv, οπότε πρέπει να μετρηθεί κι αυτό το κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον 11:24,

    Αν έτσι θυμάσαι μπες και δες τα περσινά νούμερα που έκανε στα πρώτα τρία επεισόδια. Και επειδή ξέρω ότι δεν θα το ψάξεις στα βάζο εδώ:

    Στην πρώτη audition πέρσι έκανε 19,9 στο σύνολο και 25,4 στο δυναμικό.
    Στην δεύτερη audition έκανε 22,4 στο σύνολο και 29,9 στο "διμανικο".
    Και στην τρίτη (που είναι η αντιστοιχία με σήμερα) έκανε στο σύνολο 20,5 και στο "διμανικο" 26,8.

    ’ρα πάνω κάτω τα ίδια με φέτος. Το πρώτο 30ari το χτύπησε στο επεισόδιο 13 και από εκεί και πέρα ήταν σταθερά πάνω από 30 στο δυναμικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8 λέξεις, gntm, μέλισσες, Αγγελική. Όλη η prime time αφιερωμένη στις γυναίκες. Φρίκη. Δεν έγινε μάθημα το πάθημα του "έρωτας μετά"; Δεν κοντράρεται με γυναικείο προϊόν το gntm. Οι γυναίκες το «καταπίνουν αμάσητο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !