Πήρε την πρώτη θέση η Καινούργιου στα ψυχαγωγικά προγράμματα . Δείτε αναλυτικά τα 15'.

Με πρωτιά στα ψυχαγωγικά προγράμματα ξεκίνησε το ΕΥΤΥΧΕΊΤΕ στον Openμε την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή σημείωσε  στο δυναμικό κοινό 14,5% (μη καθαρό ποσοστό).Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πατωσαν χθες Κου Κου και Μελέτη. Φαιη Σκορδά σταθερή και ελαφρώς ανεβασμένη σε σχέση με άλλες μέρες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ βλέπω τους Αταίριαστους πρώτους, τώρα τι λέτε εσείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τις περισσότερες "σφαλιάρες" τις έφαγε η Καραβάτου τελικά στον κοινό ανταγωνισμό παρά η Σκορδά (με εξαίρεση το πρώτο της μισάωρο)
Ο χρήστης apan είπε…
Και η Κουτσελινη βλέπω πώς φέτος όπως φαίνεται έχει πρόβλημα...
Η Μαλεσκου παρά τα καλά σχόλια από αρκετούς κρατάει σταθερά τα ποσοστά της...
Η Σκορδά δεν είδα να ανεβαίνει και πολύ τώρα που άνοιξαν τα σχολεία όπως έγραφαν κάποιοι.
Μελέτη μεγάλη πτώση
Κούκου περνάνε δύσκολα απέναντι στον ανταγωνισμό
Αταίριαστοι πάνε σφαίρα και φέτος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ζήνα έχει ξεμείνει από θανατικά και εγκλήματα, γι' αυτό και πατώνει. Με το να αναμασά τα ίδια και τα ίδια λογικό είναι μην απασχολεί και πολλούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα η πιο ανταγωνιστική ζώνη. Μέχρι στογμης οι αταίριαστοι πρώτοι λόγω επικαιρότητας. Επισης να αναγνωρίσουμε πως η μαλεσκου φαίνεται να εχει σταθερό κοινό και περνάει τη Ζήνα που ηταν φαβορι και έβγαινε νικήτρια τα προηγούμενα χρονια σε αυτη τη ζώνη. Μελέτη με μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα 3 ψυχαγωγικά προγράμματα. Προσωπικα πιστευω πως η καινουργιου εχει την πιο δυνατή ομάδα. Η Σκορδά ειναι η χειρότερη που ομως θα κρατηθεί λόγω δυναμικής καναλιού. Ξεκάθαρος νικητής ανάμεσα τους δεν θα υπάρξει. Και ας περιμένουμε και τη Μπάρκα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Κατ Καιν μπήκε δυναμικά στην αρένα που μαζί με τους Αταίριαστους θα κάνουν ζημιά στα υπόλοιπα τις περισσότερες ημέρες αλλά θα υπάρξουν και ανατροπές με καμιά Μελέτη η Κούκου.
Η Μελέτη είναι ένα 10% ενημέρωση και το υπόλοιπο 90% έχει ζωντανές συνδέσεις με διάφορα επαγγέλματα,τηλεθεατές,μέρη παλιά όπως τα καφενεία τα παραδοσιακά κ.ο.κ. που για καθημερινή είναι πολύ δύσκολα να είναι στις δύο πρώτες θέσεις.
Κούκου θα είναι έτσι όπως τους κόβω η Σκορδά εκεί σταθερή και δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές (κάτι θα χάσουν και θα μοιραστούν) με την έλευση της Δανάης.
Η Αργυρώ θα μένει σταθερή αμέσως μετά η οποία είναι πρώτη στο σύνολο για αυτήν την ώρα που είναι.
Από τις 12 και μετά είναι λίγο ξεκάθαρα τα πράγματα η σκληρή μάχη γίνετε πριν.Βλέπετε δεν αρχίζουν όλες οι εκπομπές την ίδια ώρα κάτι που δεν αφήνει τις εκπομπές να δείξουν την δυναμική τους όπως θα θέλαμε να τις δούμε.
Καλή δυναμική σαιζόν με εκπλήξεις!!!