To φαβορί του ALPHA δεν είναι πια φαβορί; Η κίνηση του ΑΝΤ1 που ανατρέπει τις προβλέψεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10
Το trailer της σειράς "Αγγελική" φάνηκε ελπιδοφόρο. Η πλοκή είναι εμφανής (αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος ενός διαφημιστικού), υπάρχει αισθητική, ενώ και οι ερμηνείες δείχνουν μία ποιότητα.

Για κάποιους είναι και ένα σήριαλ-φαβορί που μπορεί να κάνει την έκπληξη που δεν κατάφερε να κάνει το "Έρωτας Μετά". Τα πράγματα, όμως, φαίνονται πολύ δύσκολα για το πουλέν του ALPHA  μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως μετακομίζουν οι "Άγριες Μέλισσες" στις 10, που σημαίνει ότι θα παίζουν απέναντι.

Όσο και η "Αγγελική" να ιντριγκάρει κάποιους, φαντάζει πολύ δύσκολο οι πιστοί τηλεθεατές των "Μελισσών" να τις εγκαταλείψουν για κάτι άλλο, ειδικά από τη στιγμή που το σήριαλ του ΑΝΤ1 ενισχύεται και σημαντικά στο cast με έναν Αργύρη Πανταζάρα που θεωρείται ότι "μεταφέρει" ένα φανατικό κοινό.

Ίσως ο ALPHA να πρέπει να σκεφτεί να τοποθετήσει την "Αγγελική" στις 9, για να μην καταδικάσει το πιο δυνατό φορμάτ του. Ίσως να θεωρούν ότι ένα δραματικό σήριαλ που έχει στο επίκεντρο τον βιασμό ταιριάζει για μία πιο προχωρημένη ώρα, ωστόσο ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι εκτιμούν πως δεν υπάρχουν πιθανότητες να σημειώσει πανω από 14% απέναντι στο πολυβόλο των "Μελισσών".




Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τον αρθρογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως το πουλέν του Alpha,δυστυχώς φαίνεται να είναι ο...εργένης,η Αγγελική αν και φαίνεται πολύ καλή σειρά δεν έχει καμία τύχη απέναντι στις μέλισσες και γιατί εκείνες έχουν φανατικό κοινό από πέρυσι,αλλά και λόγω του ότι δεν είναι καθημερινό...Ο άλφα συμπεριφέρεται σαν να μην κατάλαβε το λάθος που έγινε με τον Έρωτα Μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν παει καλα το μπατσελορ εχει ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας την βάλει στις 21.00 και να χάσει κάποιες μονάδες θα ειναι από το Gntm,οι 8 λέξεις δεν εχουν δυναμική,απο τις νέες κωμωδίες του Αντ1 μονο το Παρουσιάστε αν κανει νούμερα,η φαμίλια θα παει άπατη δηλαδή αυτή η ωρα ειναι ιδανική για την Αγγελική.Οσον αφορά τωρα για περιεχόμενο & ωρα κανονικά ούτε οι 8 λέξεις & το Gntm δεν πρεπει να προβάλλονται τότε αλλα παίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι Μελισσες θα χασουν απο το gntm, οπως εχασαν και απο το masterchef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:36 μ.μ Για να δούμε. Αμφιβάλω λίγο για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kατσε μη το δενετε κομπο γιατι πολλοι ειχαν ξενερωσει με τις εξελιξεις στις αγριες μελισσες που ειχαν γινει κανονικη φωσκολικη σαπουνοπερα ,αν η συγκεκριμενη σειρα ειναι καλοφτιαγμενη μπορει ανετα να τη κοντραρει(αν οχι να τις περασει)αλλωστε οι μελισσες και περυσι εχαναν απο τα δυνατα ανταγωνιστικα πριγραμματα βλεπε gntm και μαστερ σεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άγριες μέλισσες φέτος θα πάρουν τον κατήφορο, να με θυμηθείτε. Αν και άργησαν τελικά πολλοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια σειρά τύπου Γεωργίου αλλά σε σκηνικό άλλης εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Άγριες Μέλισσες και φέτος θα είναι πρώτες στην ώρα τους με δυνατά ποσοστά. Στοιχηματίζω σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αγριες μελισσες σαπουνοπερα λεει, οτι θα παρει τον κατήφορο λέει. Εγω λέω να μαζευτειτε γιατι λέτε χαζομαρες. Τοσο πολύ σας χαλάει που η σειρά ειναι οτι καλυτερο υπάρχει σε επιπεδα Νησιου; Κριμα. Ειστε μονο για ριλαιτι και χαζομαρες. Επιπεδο μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !