Ανατροπή! Τηλεφωνικές γραμμές στην εκπομπή της Φαίης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11
Με πολλές αλλαγές επιστρέφει η εκπομπή "Το Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά, τόσο στη στελέχωση των προσώπων, όσο και στη θεματολογία.

Εκτός της μαγειρικής, των ζωδίων, των gossip, των καλεσμένων, των ζωντανών συνδέσεων, των παιχνιδιών και των γυναικείων θεμάτων, θα προστεθεί στο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και ενότητα με τηλεφωνικές γραμμές.

Με σποραδικό τρόπο το επιχειρήσει ξανά αυτό η εκπομπή, παλιότερα με τη Ράνια Θρασκιά και πέρυσι με τη Λίτσα Πατέρα, ωστόσο φέτος θα αποκτήσει το ένθετο αυτό πιο μόνιμα χαρακτηριστικά,με σκοπό να κερδίσει τη σκληρή μάχη του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, αναζητείται ένας συνεργάτης που θα είναι στο πλευρό της παρουσιάστριας, ώστε οι τηλεθεατές να εκμυστηρεύονται ό,τι τους απασχολεί. Θέλουν δηλαδή η εκπομπή να αποκτήσει διαδραστικό χαρακτήρα και οι τηλεθεατές να συμμετέχουν από το σπίτι του.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. 

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελεος θα αντιγραψει και την εκπομπη της Καινουργιου η Σκορδα. Δεν εχει ουτε αμεσοτητα, ουτε μιλαει σωστα. Το μονο που λεει ειναι ενα ατελειωτο ποποπο, και κοιταει το μονιτορ να δει αν αντιγραφει καλα την Μενεγακη με αυτο το ψευτικο χαμογελο. Ειπαμε να σωθουμε απο τις τηλεφωνικες της Καινουργιου και θα εχουμε και τηλεφωνικες της Σκορδα. 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχα για αυτο καμια ποτε δν θα γινει Μενεγακη γιατι και 10% να εκανε δν θα αλλαζε το υφος της εκμπομπη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχααχχα έτσι πιστεύεις ότι θα ''χτυπήσεις'' την Μαλέσκου Φαίη μου;;; χαχαχααχ
    Προβλέπω να κανει περίπατο η Μαλέσκου φέτος, δεύτερη Καινούριου και η Σκορδά πάλι τελευταία και καταιδρωμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η ΚΑΤ ΚΑΙΝ.....χαχαχαχαχα

    Άλλη δουλειά δεν έχουν εκεί στο κανάλι και αντιγράφουν εκπομπές;;;;

    Μία ζωή το κάνει και κυρίως από ξένες και τώρα ήρθε η σειρά των εγχώριων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σκορδα οπως και η Καινουργιου ειναι τρας, παραγουν το ιδιο ακριβως προιον που βασιζεται στο κουτσομπολιο , στο δευτερο στην ιντριγκα . Ξεσκιζουν κοσμο απο το πανελ για να κανουν νουμερα, ευτυχως η Μαλεσκου απεδειξε οτι δεν ειναι νουμερο και κανει νουμερα με ευπρεπεια. Ελπιζω στο ιδιο κλιμα να κινηθει και η Ηλιαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο ντροπή να αντιγράφουν την ΚατΚεν; Πραγματικά πλέον δείχνουν απελπισμένοι στο πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμία σχέση αυτό που θα γίνει στον Αντ1. Δεν θα είναι οι τηλεφωνικές που πιστεύετε. Τόσο πολύ σας πειράζει η Σκορδά; Όλα τα κανάλια αντέγραψαν τον Αντ1 για τα πρωινά κι έχουν μερικοί το θράσος να μιλούν για αντιγραφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι τηλεφωνικες θα εχει δηλαδη η Σκορδα, τηλεφωνικες επιπεδου. Μια κουτσομπολιστικη εκπομπη ειναι της Σκορδα χειροτερη και απο της Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένεις να σου πω τι είναι; Κάνε "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"???. Σίγουρα δεν είναι αυτό που γράφει το κείμενο, που μάλλον μπήκε για εντυπώσεις και εξυπηρετεί σκοπούς. Πάντως αν δεν είσαι από αντίπαλη εκπομπή, έχεις σοβαρό πρόβλημα ψυχολογικό για να αντιδράς έτσι για την Σκορδά και για όποια Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ πού ξέρεις οτι "ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι αυτό που γράφει το κείμενο"; Για να είσαι σίγουρος σημαίνει πως δουλεύεις στην εκπομπή της Σκορδά. Ή μήπως έχει δώσει η Σκορδά δείγματα ποιότητας. Ή μήπως η Σκορδά δεν έχει παρελθόν, παλιό αλλά και πολύ πρόσφατο, στο κουτσομπολιό, στο trash και στην κιτρινίλα; Μπήκαν οι υπάλληλοι της Σκορδά να μας κάνουν παρατηρήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Φαιη δυστυχώς, δεν ξέχνα το ξεκίνημα της. Αλτερ δεν βλέπουμε, νομίζω Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !