Η άδικη σύγκριση με Μενεγάκη, οι δύο αδιάφοροι άντρες,τα λάθη στη θεματολογία και τα νεύρα του Λιάγκα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
Πρεμιέρα έκανε και η Ιωάννα Μαλέσκου με το "Love it".

Πολλοί προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως τη "νέα Ελένη Μενεγάκη", κάτι που είναι πολύ άδικο. Όχι για την πρώην παρουσιάστρια του ALPHA, αλλά για την Ιωάννα. Ούτε "ποντάρει" στην επιτηδευμένη αφέλεια, αλλά ούτε και  στα γλωσσικά "βατράχια". Διαθέτει μόρφωση, στρωτό λόγο που την κάνουν να διαφοροποιείται αρκετά. Είναι η "παρουσιάστρια" της νέας εποχής που δεν χρειάζεται να περνά το έμμεσο μήνυμα "Μην διαβάσετε, μην σπουδάσετε και κάποια στιγμή θα σας έρθει η καλή".

Αυτό κατέστρεψε μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών, που θεωρούσαν πως μόνο ο καθρέφτης τους και τα νάζια τους θα τους οδηγήσουν στην κορυφή. Ναι, η Ιωάννα είναι ναζιάρα, κάνει "έρωτα" με τον φακό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εξάλλου, τι πιο σέξι από μία όμορφη, θηλυκή και μορφωμένη γυναίκα;

Χωρίς κομπιάσματα και αμήχανα βλέμματα από εκείνη ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα, παρά το μεγάλο άγχος. Διαβασμένη, ακόμα και σε μία δύσκολη (για αρχή) συνέντευξη με την υφυπουργό παιδείας.  Στα φάουλ της συμπεριλαμβάνονται κάποιες κλισέ-φράσεις επαναλήψεις σχετικά με την "αγάπη" και το "καρδιοχτύπι". Ακόμη, θεωρώ ότι κάποιες φορές θα μπορούσε να είναι λιγότερο στημένη και περισσότερο αυθόρμητη. Αυτό το "τέλειο" είναι ωραίο, αλλά μπορεί και να κουράσει.

Στα της εκπομπής τώρα, με εξαίρεση τη Μάρτζυ Λαζάρου (πολύ δυνατή η συνέντευξη με τον Ζαχαράτο), οι άλλοι δύο άντρες (Μαγιάτης, Χατζηδάκης) ήταν αρκετά αδιάφοροι. Ο πρώτος φημίζεται για την μεγάλη τηλεοπτική του εμπειρία, κάτι που δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση στην εκπομπή. Ο δεύτερος, πάλι, δεν αντιλήφθηκα αν συμμετέχει στην εκπομπή με κάποια άλλη υπόσταση, πέρα του γελωτοποιού και του "παλαμακιστή" που φωνάζει για να δώσει παλμό. Γενικά, η παρουσιάστρια με την ομάδα ήταν σε διαφορετικές ταχύτητες και αυτό που πρέπει να δουλευτεί πολύ είναι η χημεία.

Στη θεματολογία, εντύπωση προκάλεσε το ότι δεν υπήρχε κάποια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου (το "Καλοκαίρι Νοτ" του OPEN είχε) ή ότι η συνέντευξη με τον Χάρη Βαρθακούρη ήταν τόσο άοσμη, που και πάλι οι δηλώσεις του στην ανταγωνιστική εκπομπή είχε πιο πολύ ενδιαφέρον. Αν η αισθητική της εκπομπής είναι ότι θα χειρίζονται τα προγράμματα του σταθμού με ευλαβικό τρόπο, τότε αυτό θα λειτουργήσει πολύ κατά της.

Περιμένουμε τα αποκλειστικά, που μας έταξε η παρουσιάστρια και δεν είδαμε. Η λογική να χωρέσουμε πολλά σε λίγο χρόνο δεν είναι και πολύ αποδοτική και δημιουργεί άγχος στον τηλεθεατή παρά ικανοποίηση για την πλούσια θεματολογία.

Τέλος, αν ήμουν ο Γιώργος Λιάγκας αυτή τη στιγμή θα είχα πάρα πολλά νεύρα με τον ΣΚΑΙ. Ας συγκρίνουμε το τι πλατό του έφτιαξαν πέρυσι και τι δημιούργησαν για την Ιωάννα. Για να μη σχολιάσουμε τις συνδέσεις στο πρώτο μέρος της εκπομπής που απευθύνονταν σε εκείνη σαν να έκανε πρεμιέρα η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Λιάγκας μετά από δύο χρόνια απουσίας βγήκε πολύ πιο ταπεινά (σε αυτό δεν φταίει απαραίτητα η Μαλέσκου). 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ σωστό κείμενο για την Ιωάννα Μαλέσκου διότι είναι μια παρουσιάστρια που έχει πολλά να δώσει και θα πάει την τηλεόραση ένα βήμα μπροστά ,σωστά ελληνικά ,μόρφωση , ευγένεια , σεβασμός στους συνεργάτες της .Αλλά όλο το στήσιμο της εκπομπής είναι πολύ λάθος. Το πάνελ άνευρο με καθόλου κοινά σημεία επαφής και με μια θεματολογία που θα είναι μοιραία για να κάνει μονοψήφια στο μέλλον γιατί πρέπει να πλασάρει τα προϊόντα του σκιά στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής .Η επιλογή της μαγειρικής είναι λάθος όταν στις 11:30 παίζει εκπομπή μαγειρικής. Πρέπει να αφεθεί στο φακό και να αφήσει το μυαλό της και το χιούμορ της ελεύθερο και να εκφράζει περισσότερο την άποψη της γιατί μπορεί γιατί εχει σωστή επιχειρηματολογία. Η Μαλέσκου εχει το ταλέντο και εχει δουλέψει πολύ και φαίνεται ,λίγες παρουσιάστριες μπορούν να μιλάνε μονές τους στο φακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ Σωστά τα λες και Μακάρι η Μαλέσκου με την εξυπνάδα της και την ομορφιά της και όλη η ομάδα στρώσει (βρει τα πατήματα της) εκτός την Λαζάρου που το έχει και ήταν εξαιρετική ,θα πάει πολύ καλύτερα από ότι περιμένουμε ασχέτως πως στήθηκε το προϊόν που μπορεί να μην και κακό αν έχει ψηλά νούμερα.Ίδωμεν!
    Αυτό για την Μενεγάκη που την σύγκριναν,ήταν γιατί στην Κρήτη έκανε αρκετά παρόμοια νάζια και αυτά που έκανε η Ελένη στην Κουζίνα και στην γυμναστική.Στον Σκάι δεν την ήθελαν να είναι ίδια και την έκαναν πολύ διαφορετική και ποιο σοβαρή από ότι στην Κρήτη.
    Τέλος το σκηνικό είναι το ποιο χαρούμενο και το ποιο τέλειο από ότι έχουμε δει έως τώρα!

    ΣΗΜ Λάθος η κουζίνα ενώ έχει την Αργυρώ πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με το κειμενο , η Μαλεσκου καμια σχεση δεν εχει με την Μενεγακη αλλα ουτε και την μιμειται. Πηρε την εκπομπη επανω της , ο λογος της οπως προαναφερθηκε στρωτος και αν λυθει θα παει πολυ καλυτερα ακομα. Χωρις να γνωριζω τα νουμερα νομιζω οτι αυριο θα ειναι καλα τα μαντατα γι αυτην. Φανηκε οτι παταει γερα στα ποδια της , ελεγχει την ολη κατασταση παρολο που ηταν πρεμιερα και σιγουρα το αγχος ηταν μεγαλο. Επισης ηταν ηρεμη και αυτο ειναι πολυ βασικο. Δεν θελουμε αγχωμενους παρουσιαστες αλλα ατομα που να μας χαλαρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν συμφωνω για τον Χατζηδακη, καθολου αδιαφορος δεν ειναι , ισα ισα που εχει ατακα , χιουμορ και ευγενεια. Απλα ο ρολος του ειναι περιορισμενος , σημερα ολη η εκπομπη ηταν στημενη πανω στη Μαλεσκου. Θεωρω οτι θα βρει τα πατηματα του ο Χατζηδακης,αν βεβαια του δοθει χωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστή τοποθέτηση ειδικά στο σημείο που σχολιάζεις τη ''σύγκριση'' με την Μενεγάκη. Το ίδιο γινόταν και με την Ελεωνόρα Μελέτη το 2005 ως 2008 όταν παρουσίαζε τον ''Πρωινό καφέ'' και προσπαθούσαν με το ζόρι τα media να τη βγάλουν ''μίμο'' της Ελένης ενώ η κοπέλα ήταν τόσο διαφορετική. Ευτυχώς στη συνέχεια της δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες και απέδειξε το πόσο διαφορετική και πολυσχιδής είναι ως παρουσιάστρια. Ελπίζω και η Μαλέσκου - που οπωσδήποτε δείχνει να έχει κάποια πιθανή προοπτική για κάτι καλό - να βρει το δρόμο της και να μη χαθεί στη με το ζόρι ''σύγκριση''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης θα συμφωνήσω με τα σχόλια ότι το πάνελ και γενικότερα το στήσιμο της εκπομπής δεν την βοηθάει. Πολύ διεκπεραιωτικά όλα. Αντε να βγαλουμε ακόμη μια εκπομπή στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !