To Καφέ της Χαράς εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα

3
Στα προσεχή επεισόδια, λοιπόν, πρόκειται να δούμε κάποια πρόσωπα, παλιότερα και καινούργια, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο. Όπως είπε ο ίδιος «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο cast εντάσσονται, ο Ορέστης Τζιόβας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ευτυχία Φαναριώτη και η Σοφία Μουτίδου. Μάλιστα, η είσοδος της Σοφίας Μουτίδου πρόκειται να χαροποιήσει πολλούς, καθώς οι fans της σειράς την ήθελαν διακαώς να επιστρέφει στο Κολοκωτρονίτσι.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το θεμα ειναι ποτε θα τα δουμε αυτα τα προσεχη επεισοδια γιατι δεν εχουμε καμια απολυτως ενημερωση μονο σποιλς διαβαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευτυχια Φαναριωτη ειναι η ηθοποιος που επαιξε την Ροδη στον ά κυκλο; Επιστρεφει και αυτή; Ο Μπιμπιλας λογικα θα παιξει guest τον ρολο του κακου (αφεντικο Σταυρακα στις κομπινες), αν και θα μεινει για παντα αγαπημενος για το φυστικακι αιγινης στην αλλη σειρα του Ρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια προσεχή επεισόδια μωρέ ? Αφού λένε ότι θα ξεκινήσει από Οκτώβρη και αν. Ούτε φινάλε δεν έδειξε ούτε καν το επεισόδιο 12 που το διαφήμιζε. Και έχουν βγει 300 σποιλερ. Ωραίος σεβασμός στο προϊόν.Μεχρι του χρόνου προβλέπω να έχουμε ξεχάσει και ότι ξαναξεκινησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !