Κωστής Σαββιδάκης: Μετά την καραντίνα ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα στο Διαφάνι

Στο Enjoy παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης με αφορμή την επιστροφή στα γυρίσματα  της σειράς μετά την αναγκαστική παύση λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, ο παπά Γρηγόρης πρόδωσε όλες τι αλλαγές που έχουν σημειωθεί.

“Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Η επιστροφή έγινε με μια εξέταση, ένα τεστ για να δούμε αν κάποιος είναι θετικός στον κορονοϊό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έτσι αρχίσαμε πριν από μια εβδομάδα τα γυρίσματα” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κωστής Σαββιδάκης.
" Κακά τα ψέματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Βάφεσαι, γυρίζεις τη σκηνή, μετά βάζεις τη μάσκα και μετά, όταν πρέπει να μπεις ξανά για γύρισμα, θα μακιγιαριστείς και ύστερα θα φορέσεις άλλη μάσκα. Με την πολλή ζέστη που μας έτυχε την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, καθώς φορούσαμε χειμερινά ρούχα, ήταν εξαιρετικό κοκτέιλ δυσφορίας. Αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά, καύσωνας. Όλοι μας είχαμε μεγάλη χαρά. Μπήκαμε στο Διαφάνι του 1958 με την ίδια όρεξη που πρωτομπήκαμε πριν από τον κορονοϊό. Για να σας δώσω να καταλάβετε, σε μια σκηνή εσωτερικού χώρου, που κανονικά θα έμπαιναν 10 άτομα για γύρισμα, μπαίνουμε πρώτα πέντε ηθοποιοί και λέμε τα λόγια μας σαν να είχαμε απέναντι μας τα άλλα πέντε. Τον ρόλο των πέντε ατόμων που δεν βλέπουμε, τα λόγια τους δηλαδή, τα λέει η βοηθός σκηνοθέτη. Το ίδιο κάνουν και οι πέντε ηθοποιοί που θα ήταν στην ίδια σκηνή με εμάς, αλλά θα μπουν μετά για να ολοκληρωθεί το πλάνο” πρόσθεσε.

Όλα, λοιπόν, παίζονται στις οδηγίες του σκηνοθέτη και στην ερμηνεία μας για να κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο” συμπλήρωσε ο Κωστής Σαββιδάκης για τις πρωτόγνωρες, πλην αναγκαίες, συνθήκες των γυρισμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια