Απίστευτο άδειασμα της Καινούργιου στη Σπυροπούλου: «Έχει πρόβλημα με το OPEN που πληρώνεται;»

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε στον αέρα του Ευτυχείτε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής της αλλά σε άλλο κανάλι.

H Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται; Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά.»!

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Και αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δε γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live. Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο Just. Δε θέλω να σχολιάσω άλλο, τέλος».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Τι κατινιες είναι αυτές ? Πόση κιτρινιλα πια και η Καινούργιου και η Σκορδά. Ας τις μαζέψει κάποιος γιατί τηλεθέαση με το κυαλι θα βλέπουν. Ήδη τις σκίζει η Καραβατου. Οι εποχές αλτερ και Στεφανίδου το μεσημέρι έχουν περάσει να τους πει κάποιος. Όχι τίποτα άλλο βγάζουν και συμπαθή την Κουίν Ντίνα έτσι όπως κάνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ?