Όλα ανοιχτά για το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνας...

Μετά την υπογραφή συμβολαίου της με τον Alpha, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Αντελίνας Βαρθακούρη στο κανάλι, μετά το τέλος της εκπομπής της Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι;

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, το κανάλι σκοπεύει από τον Σεπτέμβριο να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες της Αντελίνας Βαρθακούρη στην παρουσίαση κάποιας ζωντανής εκπομπής, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει αν θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια ή σε πολύ καλή θέση κάποιου πάνελ.

Μάλιστα, την ώρα που ακούστηκε στα πλατό η συγκεκριμένη είδηση, πολλοί ήταν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου που θέλησαν να σχολιάσουν το θέμα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει ότι ειναι σχεδόν αδύνατον η Αντελίνα να δεχτεί να είναι μέλος του πάνελ της εκπομπής που ακούγεται πως θα δοθεί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Αντελίνα, έχοντας πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση από την Ηλιάνα, δεν θα δεχτεί μία τέτοια συνθήκη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Μένει λοιπόν να γίνουν οι απαιτούμενες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να καταλήξουν αμφότεροι στον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια