Μπαίνει στον πάγο το «The Bachelor»;

Χρήστος Παναγούλης
1

Το ριάλιτι «The Bachelor» έχει ανακοινώσει ο ALPHA με σκοπό μάλιστα να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα για να το βγάλει στον αέρα. Όπως φαίνεται όμως οι εξελίξεις για τον «Εργένη» τους δεν είναι οι καλύτερες και πολλοί από το κανάλι θεωρούν ότι πρέπει να τον βάλουν… στο ράφι!

Πρώτα από όλα… δυσκολεύονται να βρουν παρουσιαστή. Οι υπεύθυνοι έχουν δει πολλούς αλλά από τους… ενδιαφέροντες έχουν λάβει αρνητικές απαντήσεις και έτσι έχουν αναγκαστεί να πάνε σε πρόσωπα που αρχικά… δεν σκέφτονταν να τους δώσουν τηλεοπτικό… χώρο και χρόνο.

Επίσης, αν και στον ALPHA υποστηρίζουν ότι έχουν… πνιγεί στις αιτήσεις, η αλήθεια είναι πως είναι λίγες ενώ μάλιστα πολλές… για να μην πω οι περισσότερες από αυτές… θα μπορούσαν σε παλαιότερη εποχή να… αξιοποιηθούν σε εκπομπές στιλ «Χρυσό κουφέτο».

Τέλος, ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι πως λόγω της πανδημίας είναι επικίνδυνα τα… τετ α τετ αγνώστων μεταξύ τους που πρέπει να… έρχονται κοντά και πρέπει να παίρνουν έκτακτα μέτρα ασφάλειας που… κοστίζουν, ανεβάζοντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό.

Για αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους λοιπόν υπάρχουν στελέχη του ALPHA που θεωρούν πως κακώς λήφθηκε η απόφαση στην παρούσα φάση και πως αν τελικά αποφασίσουν να βγάλουν τον «Εργένη» στον αέρα δύσκολα θα τον… παντρευτούν οι τηλεθεατές.

 Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο μήνα και είτε τελικά το ριάλιτι «The Bachelor» θα βγει στον αέρα… όπως όπως… ή ο «Εργένης» τους θα μπει… στο ράφι και δεν θα… ρισκάρουν κάποιοι από το σταθμό να βρεθούν… αλλού…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !