Ποια εκπομπή του Star επιστρέφει μετά από 3 μήνες και σε νέα ώρα;


Μπορεί να έλλειψε για αρκετά μεγάλο διάστημα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο η εκπομπή «Stars System» με την Άση Μπήλιου επιστρέφει στην συχνότητα του Star. Μάλιστα, η αγαπημένη αστρολόγος θα καλησπερίζει πλέον το κοινό της σε νέα ώρα, αφού από το ερχόμενο Σάββατο η εκπομπή θα ξεκινάει στις 13.00. Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού:

«Οι καλοκαιρινές εκλείψεις και οι ανάδρομοι πλανήτες διαμορφώνουν ένα πλαίσιο αλλαγών και ανατροπών σε σχέδια, ενώ επηρεάζουν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η Άση Μπήλιου εξηγεί ποιες ημερομηνίες και σε ποιους τομείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά και ποια διαστήματα η τύχη θα μας χτυπήσει την πόρτα, ανάλογα με το δεκαήμερο του ζωδίου, που έχουμε γεννηθεί.

Ποιοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στα οικονομικά και τα ερωτικά τους και ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν δοσοληψίες και οριστικές αποφάσεις; Ποιοι θα δουν τα όνειρα τους να ευοδώνονται και ποιοι θα οδηγηθούν σε ξεκαθαρίσματα, αλλά και σε νέες συνεργασίες; Ποιοι θα συνάψουν νέες σχέσεις και ποιοι θα κλείσουν την πόρτα σε άτομα, που θα επιστρέψουν από το παρελθόν ζητώντας επανασύνδεση;

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 13.6.20 στις 13:00. »

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια