Κλείδωσε στο 6-10...

5

Όπως σας έχει ενημερώσει το tvnea, προς ενοποίηση προχωράει από τη νέα σεζόν η πρωινή ζώνη του OPEN.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Enimerosi24.gr ,οριστικοποιήθηκε, η εκπομπή από την επόμενη σεζόν να ξεκινάει στις 6.00 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 10.00, όπως και στα υπόλοιπα κανάλια. Στην παρουσίαση θα είναι ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, μαζί με τους βασικούς ρεπόρτερ του σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είναι δυνατόν οι διευθυντές του σταθμού να βάλουν στην ζώνη αυτή αυτό το δίδυμο που δεν έχει ούτε χημεία ούτε κάνει καλά νούμερα και να μην βάλει το δίδυμο του ώρα Ελλάδος 5.30... Ας μην δίνουν την ευκαιρία σε ένα πρόγραμμα που δεν τραβάει ενώ υπάρχει καλύτερη λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε καλα;;;;;;; Εβαλαν αυτους;;; Ο Χασαποπουλους μς την Βουλγαρη δαρωνουν σε τηλεθεαση σε περιπτωση που δεν το γνωρι, ουν οι υπευθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κάνουν;; Μακάρι να τους κλείσει το Mega , και να δουν εκεί στο Open τα 30αρια και να χτυπάνε το κεφάλι τους. Χασαποπουλος - Βούλγαρη του χρόνου στο Megalo κανάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala sigoura sto open exoun provlhma..... h sugkekrimenei ekpomph ektos oti paei apato .... einai kai ekneuristikh kai oi dyo ... kai den exoun katholou xhmeia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !