Οι ''Άγριες Μέλισσες'' υποδέχονται ξανά τον Γιάννο! Ξεκινά γυρίσματα...

0

Στην κάμερα του ''Έλα ,χαμογέλα'' μίλησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, που το ευρύ κοινό γνώρισε φέτος μέσα από την καθηλωτική του ερμηνεία στις ''Μέλισσες'' του ΑΝΤ1 .Ο ηθοποιός μέσα σε άλλα πρόδωσε την επάνοδό του στο σίριαλ...

«Aγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου μου ήταν μεγάλο. Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου αρέσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά. Μου είπε πως, επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα. Με φοβίζει μήπως ο ρόλος με στιγματίσει. Δεν το κρύβω, γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιους αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια ,ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ''Γιάννος'' δεν έχει τελειώσει, και πως σύντομα ξαναμπαίνει στο σίριαλ του ΑΝΤ1. «Έχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και γω -που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά του που τα έχει γραμμένα σε ένα σημειωματάριο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !