Το λάθος του ΑΝΤ1 να συνεχίσει η Φριτέζα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Πράγματι, η σειρά "Πέτα τη Φριτέζα" έχει πολύ υψηλή αισθητική. Η σκηνοθετική ματιά είναι κινηματογραφική και οι ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών απολαυστικές.

Τα νούμερα όμως δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Τα αποτελέσματα είναι μέτρια. Για ένα κανάλι σαν τον ΣΚΑΙ ή το OPEN (ή ακόμα και για τα φετινά δεδομένα του ALPHA), το 14%-15% θα επαρκούσε για να δοθεί το πράσινο φως, όμως για τον ΑΝΤ1 που επιθυμεί να κάνει πρωταθλητισμό στη μυθοπλασία, ο τρίτος κύκλος θα είναι ένα ολέθριο λάθος.

Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο σκληρή από τη φετινή. Κάθε κανάλι θα "ρίξει" στη μάχη στην prime time τα πιο δυνατά του χαρτιά. Είναι δυνατόν ο ΑΝΤ1 να παίζει "μπάλα" με μία σειρά που ξέρει ότι το μάξιμουμ μπορεί να κάνει 15%;

Για να δούμε τι θα αποφασίσει ο ΑΝΤ1.

Υ.Γ Το ότι η σειρά έχει εξασφαλισμένη επιχορήγηση, δεν αναιρεί το ότι μία νέα καλή παραγωγή δεν θα μπορούσε να κερδίσει το ίδιο. Πάντως, η μόνη ελπίδα η "Φριτέζα" να δείξει δυναμική θα ήταν να προβληθεί απέναντι από το "Έλα στη θέση μου" και την ώρα των δελτίων. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι τρελό λάθος!!! Σαν το λάθος που έκανε ο ALPHA πρόπερσυ που δεν έκοψε την μουρμούρα και την άφησε 2 χρόνια να κάνει πρωτιές. Σαν την σωστή κίνηση που έκανε να κόψει το σόι και να βάλει την υπερπαραγωγή που έβαλε. Η φριτέζα είναι μακράν η καλύτερη κωμική σειρά της δεκαετίας. Έχει υψηλή αισθητική, πολύ καλή σκηνοθετική ματιά, μοναδικούς χαρακτήρες και καταξιωμένους ηθοποιούς. Έχει αντέξει με αξιοπρέπεια απέναντι σε voice, gntm, mastershef κλπ φέρνοντας στο κανάλι νούμερα από 15- 22%. Μαζί με τις μέλισσες κράτησαν τον ΑΝΤ1 πρώτο κανάλι. Η σειρά έπεσε στο δευτερο μισό γιατί ήρθε ο τυφώνας mastershef που κατά την πρώτη ώρα προβολής είχε αντίπαλο το τραγικό από άποψη σεναρίου και καστ αν ήμουν πλούσιος. Η φριτέζα θέλει κάποιες διορθώσεις στην πλοκή για να γίνει πιο ενδιαφέρον, αλλά παραμένει ένα πολύ γερό χαρτί του σταθμού. Κατά την γνώμη μου μια μετακίνηση της στο σλοτ 20:30 με 9:30 και των μελισσών στις 9:30 με 10:30 (που χαραμίζεται στις 11-12) θα απογειώσει και τις 2 σειρές. Από το κανάλι λείπει μια ή δύο σειρές για 10:30 με 11:30 να δώσουν γερή πάσα στον Αρναούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υψηλη αισθητικη εχει μονο απο πλευρας σκηνοθεσιας,το σεναριο μπαζει ποτε ανεβαινει και ποτε κανει κοιλιες ,οι ερμηνειες των ηθοποιων ετσι κ ετσι ο Μπεζος εχει καταντησει γραφικος πλεον δε μ αρεσει καθολου το παιξιμο του στη συγκεκριμενη σειρα οπως κ ο Γερασιμος Σκιαδαρεσης εμφανιζεται κουρασμενος τηλεοπτικα δεν εχει την ιδια ορεξη και λαμψη που εχει στο καφε,οι μονες ερμηνεις που ξεχωριζω ειναι της Ναντιας Κοντογεωργη και της Ελενης Ουζουνιδου.Κ οσο για τα νουμερα δε χρειαζεται να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας 14-15 κανει καποιος φορες στις καλες του τις περισσοτερες φορες φετος εκανε και μονοψηφια Για τριτες σεζον συνεχιζονταν μονο σειρες διαμαντια που εκαναν το λιγοτερο 40% τηλεθεαση (Καφε της Χαρας,5050,η ωρα η καλη,πολυκατοικια) ακομα και σειρες με μεγαλυτερα ποσοστα βλ Κωνσταντινου και Ελενης ,παρα 5 κ.α τον φοβηθηκαν τον 3ο κυκλο και δεν το φοβουνται με τη συγκεκριμενη σειρα που κανει μονοψηφια?ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που σειρα με μονοψηφια παει 3η σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά απορώ με τον αντ1. Με 15% μαξιμουμ τηλεθέαση και το πας 3η σεζόν;; Όσο δύσκολος και να ειναι ο ανταγωνισμός(που είναι) , δεν δικαιολογεί μια τέτοια απόφαση. Αν είναι έτσι και το mega να φέρει πίσω όλες του τις σειρές που κάνουν παρόμοια ποσοστά( και είναι πολλές)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πετά τη φριτεζα είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και θ ήταν ωραιο με μια μικρή ανανέωση στο καστ να συνεχίσει και του χρόνου και ίσως η αλλαγή ώρας να ήταν αναγκαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πάει τρίτη χρονιά ρε παιδιά. Έχει καταλήξει το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !