Αλλάζουν οι ζωές όλων στις ''Άγριες Μέλισσες''!

0

Ο ερχομός της Μάρθας (Αγγελική Λάμπρη) στο σπίτι του Νέστορα (Παύλος Ορκόπουλος) φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Η Μάρθα έρχεται κοντά με τον Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου) και, αντί να το χαρεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου).

Από την πρώτη κιόλας γνωριμία της με τον Θωμά Κυπραίο η Μάρθα ένιωσε κάτι μέσα της. Κάτι πολύ δυνατό, που την έκανε να καρδιοχτυπήσει, να μαλακώσει την καρδιά της, να δει με άλλο μάτι τον πεθερό της. Αυτή η επαφή που δημιούργησε ο Κυπραίος δεν πέρασε απαρατήρητη μέσα της. Και τώρα που μετακομίζει στο Διαφάνι για να ενώσει και πάλι την οικογένεια της, η Μάρθα ανακαλύπτει πως τα συναισθήματα που τρέφει για τον Θωμά είναι κάτι παραπάνω από αισθήματα ευγνωμοσύνης. Διαπιστώνει πως, ύστερα από πολλά χρόνια αρχίζει να νιώθει και πάλι πράγματα που είχε καιρό να νιώσει, πράγματα που είχε θάψει βαθιά μέσα της.

Με τον χαμό του άντρα της, η Μάρθα κατηγόρησε τον πεθερό της, επειδή τον έστειλε στη μάχη και καταδίκασε την ίδια και τον γιο της στο πένθος. Και τώρα; Τώρα έρχεται ένας ξένος για να μαλακώσει την καρδιά της. Η νεαρή γυναίκα ανακαλύπτει σιγά σιγά πως η ζωή της δεν έχει τελειώσει, πως μπορεί και πάλι να είναι κάτι περισσότερο από μητέρα. Η Μάρθα αλλάζει, ανοίγεται, νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αυτή η εσωτερική της πάλη θα εξωτερικευτεί πολύ σύντομα, όταν η Λενιώ θα δει πως βλέπει τον Κυπραίο με άλλο μάτι.

Η Σταμίρη είναι μεν πληγωμένη και προδομένη από τον Θωμά, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα και να αφήσει τον άντρα που την έστησε στην εκκλησία.Μπορεί να το κάνει από καπρίτσιο, μπορεί από έρωτα, μπορεί ,όμως, και από απόγνωση. 

Το θέμα είναι ότι στα καινούργια επεισόδια της σειράς ο έρωτας, το πάθος, οι αντιζηλίες, αλλά και τα κρυμμένα μυστικά θα έρθουν στο προσκήνιο, απειλώντας να αλλάξουν μια για πάντα τις ζωές των ηρώων...

Πηγή: Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !