Οσκαρικές ταινίες μέσα από το OPEN TV

0

Οσκαρικές ταινίες και ταινίες που μεταφέρουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών, τη Μ. Εβδομάδα στο OPEN.

Βραβευμένες ταινίες, επικές υπερπαραγωγές με τη σφραγίδα εξαιρετικών ηθοποιών, αλλά και μια μίνι σειρά που μεταφέρει το Θείο δράμα στην οθόνη προβάλλονται καθημερινά τη Μ. Εβδομάδα στο Open. Δραματικές ταινίες με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα πάθη του όπως η βραβευμένη με Όσκαρ «Βαβέλ», ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου όπως ο «ΝΩΕ» και ο «Υιός του Θεού» αλλά και κλασικές ταινίες, όπως ο «Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» και το «Βraveheart» γεμάτες συναίσθημα που υμνούν την αγάπη, την ελευθερία και την εσωτερική δύναμη του ανθρώπου. Ακόμη, θα δούμε σε πρώτη μετάδοση τη νεώτερη εκδοχή του θρυλικού πλέον Μπεν- Χουρ, με πρωταγωνιστές τους Τζακ Χιούστον, Τόμπυ Κέμπελ, Ροντρίγκο Σαντόρο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Μ. Εβδομάδας  

ΝΩΕ – ΝΟΑΗ  
Υποψήφια για Xρυσή Σφαίρα με τους Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελυ και Άντονυ Χόπκινς, η ταινία πραγματεύεται την κλασική ιστορία του Νώε που είναι ο εκλεκτός του Θεού για να φτιάξει την Κιβωτό λίγο πριν από την καταστροφική πλημμύρα. Εξαιρετικές ερμηνείες και συγκινησιακή ατμόσφαιρα με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο. 

Τη Μ. Δευτέρα στις 20.50 στο OPEN.  

ΒΑΒΕΛ- BABEL  
Μια αριστουργηματική δραματική ταινία με επίκεντρο τον άνθρωπο, τα πάθη και τις αδυναμίες του. Είναι βραβευμένη με Όσκαρ πρωτότυπης μουσικής και κέρδισε και το βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την καλύτερη δραματική ταινία. Πρωταγωνιστούν ο Μπραντ Πίτ και η Κέιτ Μπλάνσετ. Η τραγωδία χτυπάει ένα ζευγάρι ενω κάνουν διακοπές στην έρημο του Μαρόκου, σε μια ιστορία που αλληλεπιδρά με άλλες τέσσερεις οικογένειες. 

Τη Μ. Δευτέρα στις 23:45 στο OPEN  

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ- DEAD POETS SOCIETY  
Η κλασική ταινία με τον αγαπημένο Ρόμπιν Γουίλιαμς στον ρόλο του καθηγητή αγγλικής φιλολογίας Τζον Κίτινγκ, ο οποίος διδάσκει τους μαθητές του πώς μπορούν να αποκτήσουν μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Η ποίηση δεν υπάρχει μόνο στα βιβλία αλλά κυρίως στην ίδια την ζωή. Η ταινία που κέρδισε ‘Oσκαρ καλύτερου σεναρίου θα προβληθεί τη Μ. Τρίτη στις 22.30, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.               

BRAVEHEART  
H επική ιστορική ταινία των πέντε Όσκαρ με πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον σε μια αληθινή ιστορία με υπόβαθρο την αγάπη και την ελευθερία. Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή όπου ο Σερ Ουίλιαμ Ουάλας(Μελ Γκίμπσον) ξεκινά μια επανάσταση ενάντια στον βασιλιά Έντουαρντ I της Αγγλίας. 

Τη Μ.Τετάρτη στις 20:50 στο OPEN.  

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ – RAIN MAN  
Η ταινία έχει κερδίσει 4 Όσκαρ με τον Ντάστιν Χόφμαν να κερδίζει το Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας. Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί ως ένας ιδεαλιστής τυχοδιώκτης του οποίου η ζωή αλλάζει για πάντα όταν ανακαλύπτει ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό ο οποίος είναι αυτιστικός. Μία αριστουργηματική ταινία που τιμά τη διαφορετικότητα και την αγάπη τη Μ. Πέμπτη στις 10.00 στο OPEN .

BEN -HUR (Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ) ΜΠΕΝ- ΧΟΥΡ  
Η νεώτερη έκδοση της επικής ταινίας. Πρωταγωνιστούν οι Τζακ Χιούστον, Τόμπι Κέμπελ, Ροντρίγκο Σαντόρο Ο Ιούδας Μπεν-Χουρ, ένας πρίγκιπας που κατηγορείται αδίκως για προδοσία από τον υιοθετημένο αδελφό του, αξιωματικό του ρωμαϊκού στρατού, επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από χρόνια στη θάλασσα για να ζητήσει εκδίκηση, αλλά βρίσκει λύτρωση.

Τη Μ. Πέμπτη στις 21.00 σε πρώτη προβολή από το OPEN .

HACHIKO: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ- HACHI: A DOG’S TALE  
Η συγκινητική ιστορία ενός σκύλου, του Hachiko, που έγινε σύμβολο αφοσίωσης και πίστης. Πρωταγωνιστεί ο Ρίτσαρντ Γκιρ ως Πάρκερ Γουίλσον. Ενσαρκώνει έναν μεσήλικα καθηγητή κολεγίου που βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα πανέμορφο, αδέσποτο σκυλάκι, σπάνιας ράτσας, σε έναν σταθμό τρένου. Χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει σπίτι του, με την πρόθεση να βρει το αφεντικό του και να το επιστρέψει. Παρά τις προσπάθειές του ,όμως, κανένας δεν αναζητά τον σκύλο και έτσι ο Πάρκερ αποφασίζει να τον κρατήσει. Τον ονομάζει Χάτσικο και μια όμορφη σχέση αγάπης ξεκινά σε μία ιστορία που μας δείχνει τι σημαίνει αληθινή αγάπη και αφοσίωση. 

Τη Μ. Παρασκευή στις 17.00 στο OPEN .

Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - SON OF GOD  
Πρωταγωνιστούν οι Ντιόγκο Μοργκάντο, Άμπερ Ρόουζ Ρίβα, Γκρέγκ Χίκς. Μια ταινία θρησκευτικού περιεχομένου που μας μεταφέρει την κατάνυξη των ημερών. Βλέπουμε όλη την ζωή του Ιησού από την ταπεινή του Γέννηση, την Σταύρωση του και την Ανάσταση του. 

Τη Μ.Παρασκευή στις 21:30 στο OPEN .

A.D. THE BIBLE CONTINUES  
Καθημερινά στη late night ζώνη του σταθμού θα προβάλλεται η μίνι σειρά, A.D. The Bible Continues. Η σειρά αναδεικνύει το μήνυμα του Ιησού Χρηστού μέσω των δώδεκα Aποστόλων, οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν και διαδώσουν το μήνυμα της Ανάστασης σε όλο τον κόσμο. Πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Κόιλ, Βίνσεντ Ρίγκαν, Άνταμ Λεβί, Τσίπο Τσάνγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !