Σε Α' τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ

0

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ: ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ  

Η συναρπαστική αφήγηση της ιστορίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπως αποτυπώνεται σε κορυφαίες παραγωγές με την υπογραφή του BBC. Απόψε, Κυριακή, 12 Απριλίου, στις 00.30, το ντοκιμαντέρ, «Απόβαση στη Νορμανδία: Μέσα από τα μάτια τους», σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση. 

Στις 6 Ιουνίου 1944, συμμαχικές δυνάμεις αποτελούμενες από Καναδούς, Βρετανούς και Αμερικανούς έφεραν σε πέρας μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: την απόβαση στη Νορμανδία. Μια επιχείρηση που ο ίδιος ο Τσώρτσιλ χαρακτήρισε την πιο δύσκολη και πολύπλοκη μάχη της ιστορίας και για πολλούς ήταν η αρχή του τέλους για τον ναζισμό.

Σήμερα, το ντοκιμαντέρ του BBC παρουσιάζει την άγνωστη πλευρά αυτής της αγωνιώδους επιχείρησης, από την οπτική γωνία των ανώνυμων στρατιωτών που συμμετείχαν σε αυτή, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή για να απελευθερώσουν την Ευρώπη. Σπάνιο οπτικό υλικό, μοναδικές αναπαραστάσεις και αποκαλυπτικές μαρτυρίες σε ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, απόψε τον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !