Eurovision: Στην πανδημία του κορονοϊού απαντά με συναυλίες από το σπίτι

Χρήστος Παναγούλης
0

Σε μια ωραία πρωτοβουλία για όλο τον κόσμο που είναι κλεισμένος στο σπίτι του λόγω κορονοϊού, προχωρά η EBU. Η διοργανώτρια αρχή του πλέον δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά συναυλιών που θα προβληθούν μέσω των κοινωνικών της δικτύων (You Tube, Facebook, Twitter, Instagram) ευελπιστώντας να φέρει τη μουσική στα σπίτια όλων μας. Η όλη πρωτοβουλία με τίτλο: «Eurovision Home Concerts» θα βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή αρχής γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή 3 Απριλίου.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της η EBU λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των ταξιδιωτικών περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί πολλοί καλλιτέχνες έχουν ακυρώσει τις συναυλίες τους με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ στις μέρες μας μια νέα πλατφόρμα προκειμένου να απολαμβάνουμε τη μουσική που μας αρέσει.

Οι καλλιτέχνες που έχουν ταυτιστεί με την Eurovision ακολουθούν την τάση των καλλιτεχνών και ερμηνεύουν ζωντανή μουσική στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τους θαυμαστές τους. Κάθε καλλιτέχνης θα εκτελέσει το δικό του τραγούδι και μια διασκευή από την 65χρονη ιστορία της Eurovision. Η επιλογή της διασκευής του τραγουδιού που θα ερμηνεύει ο κάθε καλλιτέχνης θα γίνεται μέσα από τέσσερα τραγούδια με τον τελικό λόγο να έχει το κοινό που θα ψηφίζει το τραγούδι που προτιμά μέσω ενός poll που θα στέλνει στα social media του διαγωνισμού.

Ο πρώτος καλλιτέχνης που θα λάβει μέρος στην Eurovision Home Concert της Παρασκευής, 3 Απριλίου, είναι ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision 2018, Ryan OShaughness.


Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !