Αυτοί θα καθίσουν στον καναπέ του Dot


Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.10 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ. Και αυτό το Σαββατοκύριακο, Μένουμε Σπίτι και βλέπουμε δύο διαφορετικά επεισόδια που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής, με συνδέσεις μέσω skype. Το Σάββατο 28 Μαρτίου, συζητάμε για την επικαιρότητα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ακόμη:

Η παιδοψυχολόγος Ειρήνη Ρέρα εξηγεί πώς θα κρατήσουμε την ψυχραιμία μας όταν τα παιδιά είναι συνεχώς ανήσυχα στο σπίτι.
Η βιοχημικός και ερευνήτρια της Ακαδημίας Αθηνών Ζωή Κούρνια, μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στο θέμα της καταπολέμησης του κορωνοϊού.
Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για τα κατοικίδια αλλά και για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα όσο είμαστε σε καραντίνα.
Η mother blogger Αλεξάνδρα Παπαδάκη δείχνει έξυπνες ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας με τα παιδιά στο σπίτι.
Ο ψυχολόγος Χαράλαμπος Πετράς εξηγεί πώς η απειλή του κορωνοϊού δεν θα μας αρρωστήσει ψυχικά όσο είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι.
Ακόμη, Home Entertainment: όλα αυτά που μπορείς να κάνεις από το σαλόνι σου για να περνάει ευχάριστα η μέρα.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου, συναντάμε, μέσω skype, τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη και τον καθηγητή Πολιτικών Επιστημών Γιάννη Ευρυγένη.

Ακόμη:

Ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας δίνει έξυπνα tips για να σταματήσουμε να τσιμπολογάμε όλη μέρα και να κάνουμε υγιεινή διατροφή όσο μένουμε σπίτι.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια νηστίσιμη μανιταρόπιτα.
Η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Τσέργα εξηγεί πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά να διαβάσουν μόνα τους.
Ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι που μπορούν να κάνουν όλοι, από τον Ηλία Γκότση.
Ομορφιά: όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας αυτές τις μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια