Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στην Ιωάννα Τούνη


Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην Ιωάννα Τούνη με αφορμή βίντεο της πρώην παίκτριας του My Style Rocks που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube. Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε μέσω Instagram στην Κατερίνα Καινούργιου και η παρουσιάστρια του Open θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

«Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό,τι θέλει στο προφίλ του. Εμείς χθες, επειδή μάλλον η Ιωάννα δεν το είδε όλο το απόσπασμα, με έκανε mention χθες αρκετές φορές, είπαμε απλά την άποψή μας. Εγώ συγκεκριμένα κιόλας, εκφράστηκα και πολύ ωραία. Αυτό που είπα ήταν ότι μου αρέσει πάρα πολύ το προφίλ της, τη βλέπω, της κάνω και like, χωρίς να την ακολουθώ. Όμως, θεώρησα πολύ λάθος στην συγκεκριμένη περίσταση να κάνει αυτό το βίντεο.Μετά έγραψε “Μπες Κατερίνα με τους συνεργάτες σου να δείτε τι είπα”. Εγώ μπήκα και είδα όλο το βίντεο και μου φάνηκαν χειρότερα μερικά. Αυτά που επιλέξαμε να παίξουμε ήταν και τα πιο απαλά.

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ με κανέναν και δεν με αφορά και καθόλου. Ο καθένας έχει το Instagram του, κάνει ό,τι θέλει στο δικό του προφίλ. Αν θες τον ακολουθείς, αν δεν θες δεν τον ακολουθείς. Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε αρκετά, εμείς το βάλαμε στην εκπομπή μας, είπαμε την άποψή μας και μέχρι εκεί».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια