Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Χρήστος Παναγούλης
3

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναμένεται να επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του Open, αφού εκτός από την συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” συμφώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη για την μεταφορά του «Πάμε πακέτο» στην νέα της τηλεοπτική στέγη. Μάλιστα, αρχικά υπήρχαν σκέψεις για επιστροφή της στο τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό καθιστούν αυτό το σενάριο μάλλον απίθανο.

Όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα» αναφέρει ότι το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Πάμε πακέτο» απ’ ευθείας από την εταιρεία παραγωγής RAI UNO, επομένως δεν τίθεται θέμα αλλαγής ονόματος. Βέβαια υπάρχουν φωνές στο κανάλι, όπως αυτή του Νίκου Κοκλώνη, που υποστηρίζουν ότι καλό θα ήταν η εκπομπή να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένη και ενδεχομένως με νέο όνομα, όπως πχ «Πακέτο με την Βίκυ».

Το σίγουρο είναι ότι ποντάρουν πολύ στην Βίκυ Χατζηβασιλείου και το συγκεκριμένο project, για αυτό και της έχουν δώσει την ελευθερία να επιλέξει εκείνη την ημέρα προβολής του ανανεωμένου «Πακέτου». Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η παρουσιάστρια θεωρεί την Πέμπτη ως ιδανική μέρα προβολής, αφού για πολλά χρονιά αποτελούσε το σταθερό ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είχαμε μια σκασίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλος ο κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι διότι περιμένει την επιστροφή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας νοιάζει όμως και να μπείτε να διαβάσετε το άρθρο για τη συγκεκριμένη (θα μπορούσατε να το προσπεράσετε από τη στιγμή που βλέπετε να λέει στην επικεφαλίδα Χατζηβασιλείου) και πέρα από αυτό και να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο εσείς οι 2 να γράψετε και σχόλιο. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !