Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ενημερωτικά! (18/3/2020)

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν τα προγράμματα από τις 6 μέχρι και 10 το πρωί στο δυναμικό κοινό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 15,1
HAPPY DAY 15,3
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 5,2
ΣΗΜΕΡΑ 16,3
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ  13,3
ΑΠΟ ΤΙΣ 6 5,6
ΡΕΤΙΡΕ (Ε) 6,1

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο την τηλεθεαση που βλεπω ο κοσμος δεν βλεπει τηλεοραση.
Ο χρήστης κωστής είπε…
11.17. Το αντίθετο συμβαίνει. Απλώς βλέπεις χαμηλά ποσοστά , γιατί είναι μοιρασμένα τα νούμερα. Ένα 70% αν τα αθροίσεις βλέπει αυτές τις εκπομπές πλην ρετιρε, που μόνο χαμηλό ποσοστό δεν το λες. Αν βάλεις και τα νούμερα που κάνει ο Ευαγγελάτος απο την ημέρα που ξεκίνησε ο κορονοίος και οι έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές , τότε θα δεις πόσο πολύ βλεπει ενημερωτικές εκπομπές ο Έλληνας , ειδικά αυτό τον καιρό.
Φυσικά οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν κάνουν τηλεθέαση , γιατί κανείς δεν νοιάζεται τώρα για τους ''διάσημους'', τις σχέσεις τους και λοιπές βλακείες. Ας τελειώσουμε τώρα με τα σοβαρά πράγματα και μετά πάμε ξανά στα ασήμαντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω θυμαμαι κατι 20αρια στην πρωινη ζωνη και τωρα βλεπουμε 15αρια με τοσους ανθρωπους που καθονται σπιτι.
Ο χρήστης Bittersweet_guy είπε…
απορώ ειλικρινα με κάποα σχόλια!
πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τη διαφορά της τηλεθέασης από τη θεαματικότητα. επίσης να ξεχασετε τη λέξη "ακροαματικότητα" για την τηλεόραση.

λοιπόν, τα νούμερα που βλέπετε εδώ είναι οι θεαματικότητες που ΠΑΝΤΑ το άθροισμα όλων των καναλιών θα είναι 100% , είτε βλέπουν 2 άνθρωποι είτε 2.000.000
εδώ το άθροισμα είναι περίπου 75% διότι το υπόλοιπο 25% βλέπει τα λοιπά κανάλια (τοπικα, περιφερειακα, συνδρομητικα κτλ)