Η απόφαση του Νίκου Κοκλώνη για το σόου...

2

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε την απόφαση να περάσει όλο το προσωπικό της εταιρείας του , παίχτες και επιτροπή από την εξέταση για τον κορονωϊό με δικά του έξοδα και μέχρι αύριο το βράδυ θα έχει όλα τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής όσοι πέρασαν το τέστ βγήκαν αρνητικοί στον ιό.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του Just the two of Us μετά από πολλές συζητήσεις που είχε και με το κανάλι προχωράει κανονικά στην εγγραφή του δεύτερου επεισοδίου την Τρίτη το απόγευμα αλλά με απίστευτα μέτρα ασφαλείας για τους συνεργάτες του. Αύριο θα γίνει ειδική απολύμανση μέσα στο πλατό αλλά και στα καμαρίνια . Το μακιγιάζ και το styling των παιχτών θα γίνει στο σπίτι και αύριο θα έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα ordino που θα έχουμε την Τρίτη με ένα μεγάλο κόστος που θα το πάρει όλο επάνω του ο Νίκος Κοκλώνης.

Θα απαγορευτεί οποιαδήποτε είσοδος μέσα στο πλατό αλλά και στα στούντιο KAPPA κατά την διάρκεια της εγγραφής σε πρόσωπα που συνοδεύουν τους συντελεστές . Θα έρθουν όλοι στο πλατό μόνο για την εγγραφή του σόου. Επίσης υπάρχει και PLAN B με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει πάρει την απόφαση εάν βρεθεί κάποιος θετικος στον Ιό να φύγει αυτόματα με το ταίρι του από τον διαγωνισμό....

Χθες Κυριακή ο δαιμόνιος παρουσιαστής και παραγωγός φρόντισε να μιλήσει με παίχτες και επιτροπή και να τους ενημερώσει για την πρόθεση και διάθεση να συνεχίσουν όλοι μαζί με όλα τα μέτρα που θα τους δίνουν την κατάλληλη ασφάλεια...

ΑΠΟ: Newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ντροπη του...ας του πει καποιος οτι με τα λεφτα του δεν μπορει να διωξει τον κορονοιο...ειναι κριμα που βαζει τοσο κοσμο σε κυνδινο για το ψωνιο του.επισης ειναι κριμα αν καποιοι τον πιεζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το μαζεψει, δεν θα του περασει. θα βρεθουν ανθρωποι που θα του πουν οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !