Έτσι έμαθε η Φαίη το αποτέλεσμα ότι νοσεί από κορωνοϊό - Tι την οδήγησε στο νοσοκομείο


Μέσα από το HAPPY DAY ,η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που είχε προσωπική επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά μετέφερε σήμερα όλο το παρασκήνιο για το πώς έφτασε η Φαίη στο να κάνει το τεστ αλλά και πώς ενημερώθηκε...

Η Φαίη Σκορδά είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες  που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ επειδή ανησύχησε με όλη αυτή την κουβέντα που γινόταν στα Στούντιο Κάπα, με τα πιθανά κρούσματα στο YFSF, έκανε προληπτικά το τεστ. Θεωρούσε βέβαιο ότι θα βγει αρνητικό. Όταν την πήραν και της είπαν “τα παιδιά σας είναι αρνητικά αλλά εσείς είστε θετική στον κορωνοϊό”, η Φαίη σοκαρίστηκε. Αμέσως ενημέρωσε τους πάντες, όλοι οι συνάδελφοί της είναι σε καραντίνα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Παιδιά πήγε στην Ιταλία ενώ ακόμα ήταν σε πρωιμο σταδιο η αρρώστια. 14 μέρες μετά βγήκε θετική. Ας της ευχηθούμε περαστικά όπως και σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες. Εγώ πιο πολύ λυπάμαι τους συνεργάτες της και τον κόσμο του συνεργείου της που μπορεί να έχουν κολλήσει έτσι χωρίς λόγο. Κρίμα πολύ κρίμα.