Γιώργος Λιάγκας για Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τι την ενδιαφέρει τώρα τι κάνει ο Alpha;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Το Πάμε Πακέτο έριξε απότομα αυλαία στον Alpha και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν ξεχνά. Έτσι, όταν την συνάντησε ο Αρτ από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της.

“Σε ένα συμβόλαιό μου προκειμένου να ανανεωθεί πριν από 7 χρόνια, ο τότε διευθυντής του Alpha μου είχε πει: “Προκειμένου να σου ανανεώσω το συμβόλαιο θα κρατήσω τον τίτλο”. Μέχρι τότε τον τίτλο τον είχα εγώ γιατί εγώ τον είχα βρει. Του είπα “και να το κάνεις δεν με πειράζει καθόλου γιατί το Πάμε Πακέτο είμαι εγώ”. Έχω βρει τη λύση για τον τίτλο της νέας εκπομπής. Όταν συγκλίνουν οι συνθήκες θα είμαστε πάλι μαζί με το Πακέτο”, είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στη συνέχεια, ο διάλογος είχε ως εξής:

Επειδή ο Alpha έχει τα δικαιώματα του ονόματος, υπάρχει περίπτωση να βγάλει το Πάμε Πακέτο; Ας το βγάλει. Γίνεται Πάμε Πακέτο με άλλη παρουσιάστρια; Μπορεί και να γίνεται, πού ξέρεις; Μια δοκιμή θα μας πείσει. Άσε να δείξουν τα γεγονότα, εγώ δεν θα πω τίποτα.

 Είναι μια συνεχιζόμενη πικρία της Βίκυς Χατζηβασιλείου απέναντι στον Alpha που για μένα -με αγάπη το λέω για ακόμη μια φορά- θα έπρεπε να το τελειώσει. Δεν το τελειώνει ποτέ. Τι την ενδιαφέρει τώρα τι κάνει ο Alpha;

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας ξεκαβαλησει λίγο το καλάμι της γιατί ουδείς αναντικατάστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος να πει στο Λιάγκα ότι οι άνθρωποι όταν δουλεύουν 15 και 20 χρόνια κάπου δένονται και μπορείι να τους μένει μια πίκρα όταν φεύγουν και με άσχημο τρόπο. Δεν είναι όλοι σαν αυτόν τηλεσβούρες που έχουν αλλάξει τόσα κανάλια και εν μια νυκτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ενταξει και ο Λιαγκας λεει τα γνωστα του,αλλά και η Βικυ εχει ξεφυγει κάπως.Τηλεοραση,περιοδικα για τον alpha.Αφου ο alpha δεν ηθελε το "Πακετο" και η Βικυ το ηθελε,επομενο ηταν.Ας ξεκολλησει τωρα ομως φτανει.Δεν της κάνει καλό και για το επομενο καναλι που θα ειναι,πχ ειναι στο open μεχρι στιγμης και μιλαει περισσοτερο για τον alpha παρα για το open.Την καταλαβαν και τα καναλια και την κυνηγουν.Ας το ληξει το θεμα με τον alpha.Παρακατω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !