Τους ανθρώπους του ALPHA αποχαιρετά σιγά σιγά on-air η Ελένη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
H Ελένη Μενεγάκη κοντά στην ε΄ξοδο από τον Alpha και πλέον είναι κάτι που μπορεί να το παρατηρήσει κανείς και από τα διάφορα ενσταντανέ στον αέρα της εκπομπής της. Το μεσημέρι της Πέμπτης, για παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε δύο φορές διάθεση αποχαιρετισμού…

 Αρχικά, στην κουζίνα του πλατό, μιλώντας με τον μάγειρα Πέτρο Συρίγο, είπε: “Πότε θα κανονίσουμε να έρθεις στο σπίτι να μας κάνεις μια παρουσίαση 10 φαγητών από αυτά που αγαπάμε και ξεχωρίσαμε που δεν τα κάνουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πολύ ωραία πρόταση. Να έρθει μια μέρα σπίτι να μαζευτούμε όλοι, αλλά πρέπει να βρω τη μέρα που θα βολεύει όλους σας, ένα Σάββατο -πραγματικά το θέλω πάρα πολύ- να μαζευτούμε όλοι σπίτι μου, να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε, να φιληθούμε και μετά ο καθένας στην ευχή του Θεού. Ο καθένας στον δρόμο του. Αλλά να το γλεντήσουμε ρε παιδί μου. Να γίνει το κάλεσμα, να καλοφάμε, να καλοπιούμε, να καλογελάσουμε, να καλοφιληθούμε και δόξα τω Θεώ”.

Λίγη ώρα αργότερα, ο αποχαιρετισμός της στους καλεσμένους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση, ήταν κάτι παραπάνω από ζεστός. “Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω… Φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πολύ!”, είπε η παρουσιάστρια στέλνοντάς τους φιλιά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ω ρε Μενεγω και αμα θες να φυγεις,φυγε.Ελεος,τι προσπαθει να κάνει;διαφημιση;συζητηση γυρω απο το ονομα της;Ελεος,φυγε,κουρασες πολύ και εσυ και το πανελ σου και οι ίδιοι καλεσμενοι σου και τα θεματα σου Γενικοτερα,μόνο στα δωρακια τα πας καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αποχαιρετα τον Αλφα και την καλωςοριζει ο αντενα; Ε; Ηρεμα ρωτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤ1;;; Ούτε καν. Το πραγματικό μπαμ για εμένα θα ήταν να πήγαινε στο mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !