H Ρένια Λουιζίδου μιλάει για τους λόγους αποχώρησης του «Καφέ της Χαράς» και την επιστροφή της στα τελευταία επεισόδια!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Όπως είναι γνωστό, η πρωταγωνίστρια της σειράς θα συμμετείχε στα πρώτα πέντε επεισόδια του φετινού κύκλου της σειράς ενώ μέχρι σήμερα δεν ήταν σαφές πότε ακριβώς θα επέστρεφε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Η Ρένια Λουιζίδου καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωρινή αποχώρησή της από τη σειρά που σαρώνει κάθε εβδομάδα στους πίνακες τηλεθέασης. «Σε πέντε επεισόδια έπαιξα, δεν ήταν και μια πόρτα. Κοίταξε, το “Καφέ” ήταν μια πολύ σύνθετη ιστορία στο να οργανωθεί και να γίνει. Πότε, για πόσο κλπ. Εγώ ήμουν σε μια άλλη δουλειά που κρατούσε πέντε χρόνια, στο “Σόι”. Λοιπόν, δεν ξέραμε σε τι βαθμό θα μπορέσουμε να συντονίσουμε τα προγράμματα, τα διαφορετικά κανάλια και όλα αυτά…  Τα παιδιά αρχίσανε πέρυσι να γράφουν το σενάριο γνωρίζοντας ότι είχα άτυπη άδεια από τον Alpha για τα πέντε πρώτα επεισόδια και θα δούμε παρακάτω. Γράφτηκαν και κάποια παρακάτω επεισόδια, μέχρι να αποφασιστεί πως δεν θα συνεχίσει το “Σόι” ενώ μπήκαν και οι δουλειές του θεάτρου. Συντονιστήκαμε σε αυτή τη φόρμουλα τώρα, έπαιξα αυτά τα πέντε επεισόδια, θα συνεχίσει χωρίς εμένα και μετά θα ξαναενταχθώ στα τελευταία επεισόδια. Θα επιστρέψω!» εξήγησε η γνωστή ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, η Ρένια Λουιζίδου εξήγησε: «Ήταν πριν 16 χρόνια! Δεν το περίμενα, όχι γιατί δεν πιστεύω στο “Καφέ της Χαράς¨. Δεν το περίμενα γιατί φέτος είναι που ξαναείδαμε νούμερα στην τηλεόραση που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια στα σήριαλ. Το 30% δεν το πέρναγε σήριαλ! Οι τηλεθεάσεις βρίσκονταν σε άλλα επίπεδα. Φέτος έγινε ένα ντου! Και το “Σόι” πήγαινε σούπερ, αλλά δεν έκανε 35%. Είχε τραβηχτεί ο κόσμος από το μέσο. Ο κόσμος δεν έβλεπε σήριαλ στην τηλεόραση».

Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς η Ρένια Λουιζίδου ανακοίνωσε πως το «Καφέ της Χαράς» θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με την ίδια στον ρόλο της Χαράς σε μόνιμη βάση.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρα η Ρενια θα αργήσει να επιστρέψει. Γιατί πολλοί είχαν παρανοήσει από τα πολλά συμφραζόμενα και νόμιζαν ότι μετά το 10ο θα γυρίσει κανονικά full time.

    Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε την Μουτίδου να επιστρέφει σύντομα στον φετινό κύκλο και να μην την κρατήσουν κι αυτή για του χρόνου. Μετά τον ρόλο του Πώποτα, της Χαράς και του Φατσεα νομίζω ότι ο ρόλος της Μουτίδου ως Αγλαίας είναι ο ρόλος που περιμένουν οι περισσότεροι να επανεμφανιστεί.

    Ελπίζω ο Ρώμας να μην υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του και σκεφτεί οτι δεν μετράνε τα πρόσωπα αλλά το σενάριο (όπως έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνεντεύξεις του). Στα revival παλιών σειρών και sequel παλιών ταινιών το πρώτο πράγμα που τραβάει το κοινό είναι οι παλιοί χαρακτήρες με τους οποίους έχεις συνδεθεί συναισθηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα αργήσει, άλλωστε δεν έμεινε και πάρα πολύ για κλείσει η τηλεοπτική χρονιά αν σκεφτείς ότι το ΠΑΣΧΑ σταματάνε όλα...
    Νομίζω είναι 5 επεισόδια από το επεισόδιο που θα παίξει την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 22 με 23 επεισόδια έχουν ανακοινώσει ότι θα κάνουν φέτος. Και ταιριάζει γιατί κάπου τόσες εβδομάδες βγαίνουν από αρχές Γενάρη ως αρχές Ιούνη. Αν η Ρένια επιστρέψει στα τελευταία επεισόδια όπως είπε τότε εχουμε πολυ δρόμο ακόμα.

    Κοντός ψαλμός αλληλούια, το 11ο επεισόδιο θα πέσει κάπου μέσα Μάρτη και θα μάθουμε τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !