Ανδρέας Γεωργίου: «Οι 8 λέξεις συνεχίζουν και έχουμε ένα εβδομαδιαίο σίριαλ που εκκρεμεί»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου. Όσα είπε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός για το καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ, “8 Λέξεις”, τα νέα του σχέδια στον ίδιο σταθμό αλλά και τη συμμετοχή στην “Τόλμη και Γοητεία”.
“Έκανα τρία επεισόδια στη σειρά Τόλμη και Γοητεία. Από κει και πέρα μπορώ να πω ότι συζητάμε για συνεργασία πέραν της υποκριτικής, λίγο διαφορετική από αυτήν που περίμενα και ενδέχεται να έρθουν στην Κύπρο για κάποια γυρίσματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε: “Οι 8 Λέξεις συνεχίζονται και του χρόνου. Έχουμε ακόμα ένα εβδομαδιαίο σίριαλ που εκκρεμεί, επειδή ήταν να βγει στον αέρα φέτος και έχει πάει για του χρόνου. Επιλέξαμε να εστιάσουμε στις 8 Λέξεις γιατί ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας”.

Πως αντιδρά πλέον ο δημιουργός των “8 Λέξεων” σε όσα κατά καιρούς γράφονται για τον ίδιο; “Πάρα πολλά χρόνια συμβαίνουν αυτά. Ο καθένας κάνει τη δουλειά. Κάποιοι κάνουν αντικειμενική κριτική και κάποιοι όχι. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι”.

 “Όταν ξεκινάω μια τηλεοπτική δουλειά δεν σκέφτομαι την επιτυχία αλλά την καλή δουλειά και συνήθως αυτό φέρνει κόσμο” κατέληξε, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Γεωργίο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !