Εγκαίνια για το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ! Δείτε αναλυτικά...

6

9ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.45

 Όλο το χωριό περιμένει το opening party του καινούργιου Καφέ της Χαράς. Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ και επΊ πλέον υποδαυλίζει τη ζήλεια του Φατσέα προς τον Όθωνα που θεωρεί ότι «εξοφθαλμιά» το γυναικάκι του. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκιμεί γιατί ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μεθάει! Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.

ΣΤΕΛΛΑ (ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ) 
Η Στέλλα εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων του νέου Καφέ της Χαράς και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει τη Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν. Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι. Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμη και στον Μάνο, για το ποια είναι η ξανθή μπαργούμαν και από πού έρχεται. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε. Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό. Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Ο Περίανδρος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της, αλλά η γοητεία της είναι θανάσιμη παγίδα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και μετα σου λεει γθατι καποια στιγμη ο κοσμος βαριεται την μυθολλασια και γυρναει στα reality.Ποια ειναι στην ουσια αυτη;Καρικατουρα της Λουιζιδου(με μοντερνες αποψεις και βιωματα) που στο τέλος 100% θα την ερωτευτει ο Πωπωτας.Φουλ φαντασια λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρώμας δεν έχει εκείνη την λάμψη που είχε κάποτε και οπότε λογικό να βαριέται ο κόσμος.
    Από σούπες ξέρουμε ε? το σενάριο κάτι τέτοιο είναι.
    Πρέπει να μάθουν τα κανάλια ότι τις επιτυχίες σειρών δεν τις κόβουν (όπως τις έκοβαν) χωρίς να τελειώσουν την ιστορία τους κάνοντας του κεφαλιού τους αντί να τις συνεχίζουν για αρκετά χρόνια βλέποντας ότι ο κόσμος τις λατρεύει και τις δίνει μπόνους για Συνέχιση.
    Πάντως αυτή δεν είναι λογική όποτε θυμούνται να κάνουν νέα επεισόδια μετά από πόσα χρόνια και να βγάλουν στον αέρα την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ότι να'ναι. Δεν πειράζει μείνετε στον κόσμο σας εσείς,στα ριάλιτι, και αφήστε εμάς να το απολαύσουμε. Γιατί η σειρά είναι απόλαυση και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε είπε κανένας ότι μας νοιάζουν τα ριάλιτι?
    Η σειρά δεν έχει την φρεσκάδα και την λάμψη που είχε κάποτε.
    Τα επεισόδια (όχι όλα) δεν είναι και τόσο που θα σε κάνουν να πεις ότι είναι τέλεια και να μείνεις να τα απολαύσεις όπως πρέπει.

    Το πέσιμο νούμερων που έχει σε τι οφείλετε? στα ριάλιτι η ότι δεν είναι τόσο καλά τα επεισόδια και από σενάριο είναι αδύναμα?

    Αν θέλουμε να δούμε πράγματα εκτός ριάλιτι έχει άφθονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο you tube λένε ότι η Στέλλα είναι ο Αστέρης ο πατέρας της Βάλιας. Άμα εχει κάνει ο Ρώμας τέτοιο λάθος ώστε να μην κάνει σχέση μαζί της γιατί είναι ο Αστέρης ώστε να επαναφέρουν τη χαρά είναι τραγικό. Χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό δεν είναι το καφε της Χαράς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !