Τι λένε οι εργαζόμενοι της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ για το ξαφνικό φρένο στην κυκλοφορία της...

0

Όπως σας ενημέρωσε το tvnea χθες, η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ πατά φρένο, καθώς αποφασίστηκε η αναστολή της κυκλοφορίας της.Οι εργαζόμενοι, προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση ,στο site της εφημερίδας, site που από προχθές είναι σε αδράνεια.

''Στη µακριά αλυσίδα των εργοδοτών που εµπορεύονται ανεπιτυχώς την είδηση προστέθηκε ο Ηλίας Λιβάνης, αναστέλλοντας την έκδοση του τίτλου ,«Νέα Σελίδα», και τη λειτουργία του ιστότοπου neaselida.gr. Εµείς, οι εργαζόµενοι, που µας οφείλονται οι µισθοί του 2020, παραµένουµε στον χώρο εργασίας µας και περιµένουµε άµεσα τα αυτονόητα: εξόφληση, αποζηµιώσεις και ό,τι ακόµη δικαιούµαστε.

Οι εργαζόµενες και οι εργαζόµενοι''.

Πάντως, τη στήριξή της προς το προσωπικό του εν λόγω φύλλου έχει ήδη εκφράσει η ΕΣΗΕΑ,  η οποία στην ανακοίνωσή της μιλά για απουσία διευκρινίσεων από πλευράς εκδότη περί της αναστολής της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

Η ανακοίνωσή της αναφέρει:
''Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας, «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς καμία διευκρίνιση για τις προθέσεις της έναντι των συναδέλφων μας δημοσιογράφων. Η ΕΣΗΕΑ καλεί την ιδιοκτησία της εφημερίδας να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της, να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα, και να αποδώσει τις νόμιμες αποζημιώσεις στους συντάκτες της.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθούμε ένα νέο «κακοστημένο» σήριαλ ομηρίας των συναδέλφων μας και θα σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό τους σε όλες τις εκ του νόμου απορρέουσες διεκδικήσεις τους''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !