Η αιτία ρήξης Μενεγάκη- ALPHA

10

Τις τελευταίες ώρες, κι έπειτα από το ρεπορτάζ του ''Πρώτου Θέματος'' για τις υπέρογκες αμοιβές της Ελένης Μενεγάκη,το ζήτημα της μισθολογικής κατάστασης της παρουσιάστριας αλλά και γενικότερα η παραμονή της στο κανάλι, είναι το αντικείμενο σχολιασμού.Μέσα από το ΠΡΩΙΝΟ, μετά από την προβολή του εν λόγω θέματος,η δημοσιογράφος-τηλεκριτικός,Αφροδίτη Γραμμέλη, έδωσε την πληροφορία σχετικά με τον κύριο λόγο που ALPHA-Ελένη δεν τα βρίσκουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η πληροφορία αφορά την αμοιβή της παρουσιάστριας και αυτή φαίνεται πως είναι και το σημείο ρήξης με το κανάλι. Αφορά τον λόγο που δεν θα συνεχίσει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha. To κανάλι είναι σε μια φάση, ότι δεν σκοπεύει να δίνει πολύ μεγάλα ποσά στους παρουσιαστές και στις παρουσιάστριες».

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Άλφα με την συντριβή που έχει υποστεί φέτος, το πλέον λογικό είναι να μην θέλει να δίνει τέτοια ποσά. Άλλωστε δεν είναι πια στο τιμόνι ο Κοντομηνάς που της έδινε μέχρι και την γραβάτα του....
    Σε πρωινή εκπομπή σήμερα αναφέρθηκε ότι το κανάλι έμπαινε μέσα 2 εκ ευρώ τον χρόνο. Όταν εγώ τα έλεγα χτες , με ειρωνευόσασταν κάποιοι. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα σήμερα. Και λέω δυστυχώς γιατί αν δεν ίσχυαν όλα αυτά, θα τα είχε ήδη διαψεύσει ,όχι η Μενεγάκη φυσικά, αλλά οι κύκλοι της.. Έτσι το λέμε τώρα , γιατί επικοινωνιακά πουλάει αυτό και είπαμε είναι έξυπνη γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γραμμέλη το είπε και αυτό με τα 2 εκατομμύρια χασούρα, σε αντίθεση με το Λιάγκα που υποστήριξε σήμερα ότι η Ελένη "τα φέρνει" πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλα σου καναμε αλλα βλεπω το κολλημα συνεχιζει. Το οτι ενα ρεπορταζ λεει οτι εμπαινε μεσα δεν σημαινει οτι είναι και αληθες. Δεν ηξερε ο επιχειρηματιας, οι μετοχοι τα οικονομικα τμηματα των καναλιων και το ξερει η Γραμμελη. Αντιθετως υπαρχουν πολλοι που λενε το αντιθετο και φυσικα φαινεται και απο τις χορηγιες που εχει καθε μερα στην εκπομπη. Αλλα ειπαμε το κολλημα κολλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένα κόλλημα. Είπα αυτό που άκουσα σε μια εκπομπή, ένα ρεπορτάζ. Όπως εσύ πιστεύεις τα δικά σου, επέτρεψε μου να πιστεύω και εγώ τα δικά μου. Έχω κάθε δικαίωμα να λέω την άποψη μου, δεν χρειάζεται να απαντάς σε ότι λέω ή να μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο. Χαλάρωσε λοιπόν . Συνιστώ ψυχραιμία, έρχονται δύσκολες ημέρες
    Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου . Καλό υπόλοιπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω μια χαρα χαλαρος ειμαι. Εσυ απ οτι φαινεται καιγεσαι για το θεμα. Επισης ο λογος που απαντω ειναι το οτι εσυ ανεφερες την χθεσινη συζητηση. Οσο για τις δυσκολες ημερες εγω μια χαρα θα ειμαι το ιδιο και η ιδια με τα εκατομμυρια της και ολοι θα κοιταξουμε την δουλιτσα μας και θα ειμαστε μια χαρα. Εσυ κοιτα μην σκασεις απο το κακο σου. Καλο υπολοιπο και σε εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα και δεν συνεχίζω καμία αντιπαράθεση.
    Όσο για το δύσκολες μέρες χιουμοριστικά το είπα, επειδή έρχεται κακοκαιρία και κρύες μέρες. Βάλτε λίγο χιούμορ στην ζωή σας, μην τα παίρνετε όλα σοβαρά .
    Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ....ΕΛΕΝΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν την βλεπω τη Μενεγάκη εδώ και χρόνια αλλά την παραδέχομαι! Είναι έξυπνη και παίρνει αυτό που θέλει. Η Μνεγάκη είναι παράδειγμα για πολλούς καθώς όταν ξεκίνησε δεν είχε το μυαλό και τον επαγγελματισμό που έχει τώρα. Αλλά εξάσκησε πολύ τον ευατό της! να τα βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι που μένουν ίδιοι σε όλη την καριέρα τους.
    για την ταμπακιέρα, έχω να σχολιάσω τα εξής:
    1. Η μενεγάκη καλά κάνει και ζητάει όσα θέλει, προφανώς ξέρει ότι τα φέρνει και πίσω.
    2. το κανάλι καλά κάνει και ζητάει μείωση γιατί είναι επιχείρηση.
    3. ποτέ δεν θα μάθει κανείς πόσα παίρνει ο μενεγάκη και πόσα φέρνει πίσω! ότι ακούτε, μην τα πιστεύετε!
    4. όσα λεφτά και να παίρνει η Μενεγάκη ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν τα παίρνει από τη δική σας τσέπη! άρα μην βγάζετε χολή!
    5. Ο ΑΛΦΑ προφανώς και ήταν ένα ζημειωμένο κανάλι, δεν είναι τυχαίο που το πούλησε ο Κοντομηνάς και μάλιστα σε αυτή την τιμή. Ας ανατρέξετε πίσω να δείτε με πόσα λεφτά το είχε πουλήσει παλιά στους Γερμανούς και με πόσα το πήρε πίσω.Η ζημιά στο κανάλι δεν σημαίνει ότι έρχεται από τη Μενεγάκη όμως.

    εκτίμηση: η Μενεγάκη δεν θα φύγει από την τηλεόραση, όχι τώρα τουλάχιστον. Μπορεί αν είναι σε άλλο κανάλι, σε άλλη εκπομπή αλλά δεν θα φύγει. γιατί δεν τη συμφέρει! η καθημερινή προβολή της, της δίνει και παράπλευρα έσοδα που δεν υπάρχει λόγος να αποποιήσει. Είναι νέα ακόμα και μπορεί να σταθεί στην tv. όποιος φύγει από την τηλεόραση, τον ξεχνά και ο κόσμος. όλοι είναι/είμαστε αναλώσιμοι, μηδενός εξαιρουμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και διαφωνώ και συμφωνώ με όλα όσα διάβασα.
    Τα 2 μύρια μπορεί και να τα έχουν φουσκώσει και από την άλλη πόσα φέρνει στο κανάλι και αν πραγματικά είναι μέσα.
    Ο Α Στην απουσία της Ελένης θα φανεί αν έχει ζημιά η όχι,αν είναι μικρή η μεγάλη.
    Αν είχε κέρδος εκεί η έχει χασούρα τα νούμερα θα το δείξουν.
    Στο φως θα βγούνε ότι και να γίνει.
    Τώρα είναι να σταματήσει η Ελένη να κάνει ένα διάλειμμα για μερικούς μήνες,να τα βάλει κάτω και να σκεφτεί ότι πλέον οι παχιές αμοιβές έχουν τελειώσει προ πολλού και δεν έπρεπε να έπαιρνε όσα έπαιρνε γιατί προκαλούσε και όταν επιστρέψει με το καλό να πάει στα κανάλια με πολύ ποιο κάτω αν όχι ας καθίσει σπίτι της. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα γινω συνηγορος της μενεγακη στο τελος και δεν το θελω...

    απο που κι ως που η μενεγακη εχει προκαλεσει τον κόσμο με τις αμοιβές της? είπε ποτέ πόσα παίρνει, τα παίρνει από τις τσέπες του κόσμου? κάνει καμία πολύ λουσάτη ζωή και την προβάλει όπως ο τανιμανίδης? ΟΧΙ σε όλα! άρα σταματήστε την καραμέλα ότι προκαλεί.
    το κακό ξεκινάει από όλα τα κίτρινα sites και τους κακιασμένους "δημοσιογράφους" που επειδή η μενεγάκη τους σνομπάρει, δεν τους δίνει συνεντευξεις και δεν τους καλεί στην εκπομπή της, αυτοί βγάζουν βρώμες και την πολεμάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !