Επιστρέφουν οι "Επτά θανάσιμες πεθερές";

Χρήστος Παναγούλης
7
Στο αρχικό πρόγραμμα του Mega που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες πρόκειται να δούμε αρκετή ενημέρωση και παλιές αγαπημένες σειρές, ωστόσο οι ιθύνοντες ήδη σχεδιάζουν το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, το οποίο θα έχει και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας. Έτσι, γίνονται σκέψεις για την παραγωγή νέων σειρών μυθοπλασίας, οι οποίες θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Μία από τις σειρές που εξετάζονται δεν είναι άλλη από τις «Επτά θανάσιμες πεθερές», την κωμική σειρά του Mega που για επτά σεζόν σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, όπως όμως αποκαλύπτει το Page 2 της «Νέας Σελίδας», θεωρείται σίγουρο ότι αν το project προσχωρήσει, στην θέση της αφηγήτριας θα βρίσκεται η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία ταυτίστηκε με τον συγκεκριμένο ρόλο. Φαίνεται ότι η επιτυχία που σημειώνει το ριμέικ του «Καφέ της Χαράς» έχει δημιουργήσει σκέψεις για την επιστροφή και άλλων αγαπημένων σίριαλ.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρχίσαμε τώρα το γνωστό τροπάριο ....
    Επειδή πέτυχε το Καφέ , νομίζουν ότι πρέπει να μας σερβίρουν όλα τα ξαναζεσταμένα φαγητά και πιστέυουν ότι θα πετύχουν.
    Φυσικά ξεχνάνε ότι το 2011 που το mega πρώτο επανέφερε το 50-50 , εκείνο δεν είχε την απήχηση που είχαν οι προηγούμενοι του κύκλοι καθώς και το σενάριο ήταν βαρετό και καταθλιπτικό. Επίσης ξεχνάνε ότι ο ΣΚΑΙ που επανέφερε το λόγω τιμής, πάτωσε και ολοκλήρωσε πρόωρα. Ενώ επίσης ξεχνανε και την Πολυκατοικία που επανέφερε ο ΣΚΑΙ , που επίσης έχει χαμηλές πτήσεις, αλλά την συνεχίζουν , λόγω του τεράστιου εγωισμού τους.
    Και επειδή τώρα πέτυχε το Καφέ , το οποίο βέβαια είναι αποτέλεσμα δύο συντελεστών με δεκάδες επιτυχίες στο ιστορικό τους, πιστεύουν ότι αυτή είναι η λύση. Θα καταλάβετε σύντομα ότι η εύκολη λύση δεν είναι πάντα και η καλύτερη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 50-50 σαφώς δεν είχε την ίδια απήχηση σε σχέση με τους πρώτους δύο κύκλους σε επίπεδο εντυπώσεων, διότι σε επίπεδο τηλεθέασης 40αρια έκανε, σε μία σεζόν που και μαύρο να έπαιζε το MEGA τόσο θα έκανε. Για την "Πολακατοικία" δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με εγωισμό, άλλωστε από τις αρχές Οκτωβρίου διαφοροποιήθηκε το αρχικό σχέδιο για δύο επεισόδια της σειράς ανά εβδομάδα σε ένα... Ίσως τα συμπαθητικά νούμερα που έκανε μέχρι και τα Χριστούγεννα (κοντά στο 13%) να τους έδωσαν την εντύπωση ότι μπορεί να βγάλει τη σεζόν έστω και έτσι, αλλά κάτι το "Κρατάς μυστικό" που έχει σημειώσει άνοδο, κάτι το "Καφέ της Χαράς" το βύθισε στο 8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ γενικά δε μαρέσει να αρχίσουν τώρα να ξαναγίνονται όλες οι παλιές σειρές,η επιστροφή των πεθερων θα με χαροποιουσε. Ούτως ή άλλως πρόκειται για μια σειρά που σε κάθε επεισόδιο αλλάζει όλο το καστ εκτός από τη Σταυροπούλου,άρα δε θα δούμε πώς εξελίχθηκαν οι ρόλοι κλπ.Εκτος αυτού κάθε ιστορία ήταν αυτοτελής,δε μιλάμε καν για κατ' ακριβολογία συνεχεια,αλλά για νέες αυτοτελείς ιστορίες. Όπως ο Κοκκινόπουλος που επέστρεψε πχ.
    Οι υπόλοιπες σειρές έκλεισαν τον κύκλο τους και γι'αυτό δε θέλω να τις ξαναδώ. Το καφέ της Χαράς ήταν η μόνη σειρά που στο φινάλε μας έκλεισε το μάτι ότι θα τα ξαναπούμε και έτσι δε φαίνεται ότι ξαναρχισε μόνο και μόνο για να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιστροφή του ''Πενήντα - Πενήντα'' to 2011 χτυπουσε σταθερά 40αρια στο γενικό και 45αρια(!) στα νεανικά κοινά με μέσο όρο πάνω απο 2 εκατομμύρια τηλεθεατές!

    Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επιστροφή του και θα πήγαινε και για 4ο κύκλο αν δεν υπήρχε η κρίση στο Mega τότε.

    Όπως επίσης και η επιστροφή της ''10ης εντολής'' στον Alpha to 2015 έκανε γύρω στο 20% που ήταν ικανοποιητικότατα νούμερα για μια τέτοιου είδους σειρά.

    To ''Λόγω τιμής'' από την άλλη ήταν απλώς άτυχο γιατί έπεσε πάνω στο τυφώνα ''Αγριες Μέλισσες''.

    Τώρα για το αν ήταν ποιοτικά στο ίδιο επίπεδο με το original οι επιστροφές αυτές φυσικά και ΔΕΝ ήταν όπως το ΙΔΙΟ ισχυει και με το revival του ''Καφέ της χαράς'' φέτος. Είπαμε αξιοπρεπές (μεχρι στιγμής) το αποτέλεσμα αλλά αν το συγκρίνεις με το original ξεκάθαρα χάνει. Πότε ένα sequel, revival κτλ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το original. Κανόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λόγω τιμής απλά δεν ενδιέφερε κανέναν. Εγώ που είμαι 31 χρ. δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο. Άλλωστε όταν βγήκε ήμουν πολύ μικρός.
    Επίσης δεν είναι κωμωδία. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση που έπαιζαν απέναντι οι Μέλισσες.
    Το καφέ από την άλλη το τελευταίο επεισόδιο έκανε στα καθαρά 33% και είναι σειρά που ακόμα κι αν ήσουν μικρός όταν βγήκε, την έχεις δει και συνεχίζεις να την βλέπεις άνετα μέχρι και τώρα. Προσωπικά, το καφέ μου αρέσει πάρα πολύ!
    Οι κωμωδίες γενικά είναι εύκολες στο μα συνεχίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ''Λόγω τιμής'' είχε χτυπήσει 30αρι στην πρεμιέρα του(Χωρίς ''Μέλισσες'' ακόμα απέναντι). Και υπήρχε αναμονή κοινού ήδη από το μικρό trailer που είχαν φτιάξει το 2018 και είχε γίνει viral παντού στα social με θετικότατα σχόλια χωρίς να έχει καν κλείσει σε κάποιο κανάλι ακόμα. Τα πιτσιρίκια των 20 και 25 ετών εννοείται δεν το ήξεραν, απο 30-35αρηδες και πάνω όμως οι περισσότεροι είχαμε μνήμες.

    Αν δεν είχε τις ''Μέλισσες'' απέναντι μετά το ''ξεφούσκωμα'' των πρώτων επεισοδίων θα σταθεροποιούνταν σε κανα 15-16% και θα έκλεινε τον κύκλο του αξιοπρεπώς. Συμφωνώ βέβαια ότι από δραματική σειρά που επιστρέφει δεν μπορείς να περιμένεις 40αρια. Οι κωμωδίες πάντα ήταν αυτές που χτύπαγαν πιο εύκολα νούμερα και που έπαιζαν μετά συνέχεια σε επανάληψη και τις μάθαιναν και επόμενες γενιές από το συνεχόμενο repeat.

    Το ''Καφέ'' μια χαρά είναι μέχρι στιγμής. Ειδικά για τα σημερινά δεδομένα της τηλεόρασης αξιοπρεπέστατο. Αν το συγκρίνεις όμως με τον παλιό εαυτό του και λιγότερο γέλιο βγάζει και δεν έχει - μέχρι στιγμής - τον πετυχημένο συνδυασμό κωμωδίας - δράματος που είχε το original και η νέα γενιά ηθοποιών που πάει να πάρει τώρα τη σκυτάλη είναι αρκετά επίπεδα κάτω υποκριτικά. Είναι σίγουρα πετυχημένο σε τηλεθέαση - το πιο πετυχημένο revival σε νούμερα απο την εποχή του ''Πενήντα - Πενήντα''. Τα υπόλοιπα θα φανούν μέχρι το τέλος του φετινού κύκλου. Όπως έγραψα σε αλλο μου σχόλιο για εμένα ΤΩΡΑ αρχιζει το πραγματικο crash test για το ''Καφέ''. Τον μήνα Φεβρουαριο που θα απουσιάζει πλήρως η Λουιζιδου, θα μπει η Δουκα ως κεντρικό πρόσωπο και θα δυσκολέψει κι ο ανταγωνισμός. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατι υπήρξε αγαπημένη σειρα! Κι ελπίζω να μην κρατήσουν την Μουτίδου για του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία σκέψη είναι μια σειρά με αυτοτελή γιατί όχι θα έχει πολλη πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !