Συνεχίζει για 3η σεζόν το «Πέτα τη Φριτέζα»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10
Συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Πέτα τη Φριτέζα». Το κανάλι είναι ικανοποιημένο από το γεγονός πως απέναντι από τηλεοπτικά θηρία, όπως το «GNTM» ή το «Master chef» κρατιέται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Έγκριση για την επόμενη σεζόν παίρνουν και οι «Άγριες Μέλισσες», αλλά και το «Καφέ της Χαράς».

Tv Εθνος

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 15% κάνει βρε παιδιά τι πολύ υψηλά ? Καλημερααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μια απορία: ο Γιάννης Μπέζος είχε αρνηθεί 3η σεζόν του Ευτυχισμένοι μαζί το οποίο έκανε 40αρια συνολικά και 80 στο παιδικό κοινό που η τρίτη σεζόν θα σήμαινε συνολικά 90 επεισόδια και δέχθηκε να πάει η Φριτέζα 180;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σας παιδιά τι σας ενοχλει αν συνεχιστει; στελεχη των καναλιων ειστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15 κι 16% είναι τεράστιο ποσοστό απέναντι από τα ριάλιτι του σταρ όταν οι υπόλοιπες σειρές βυθίζονται στα μονοψήφια.οποτε λογικό να θέλουν να κρατήσουν μια σειρά με τέτοια νούμερα.καλα ας μην σχολιάσουμε για τις μέλισσες και το καφέ με τα 30αρια που φέρνουν πάνε σφαίρα για Σεπτεμβρη πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλό είναι ότι ο Αντ1 συνεχίζει να επενδύει στην μυθοπλασία και δεν παρασύρθηκε πάλι από την επιτυχία των ριαλιτυ. Μακάρι να το κάνουν και τα υπόλοιπα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικα, δεν εχω παρακολουθησει ποτε την σειρα, οποτε δεν ξερω αν σεναριακα αντεχει 1 ακομη σεζον. Απο πλευρας τηλεθεασης, καλα κανουν και την στηριζουν. Εχει ενα συμπαγες κοινο ανεξαρτητως του ανταγωνισμου κι επομενως,δικαιως προσπαθουν να την στηριξουν κι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη συγκρίνετε παιδιά εποχές προ 2010 με τις σημερινές...καμία σχέση!

    Κάποτε θεωρούνταν ''παρακμή'' να συνεχίζει μια δουλειά πάνω από 2 σεζόν γιατί παρατραβούσε ή κουράζονταν οι ηθοποιοί. Οι ''Απαραδεκτοι'' χτύπαγαν 80αρια(!) και η Δημητρα Παπαδοπουλου κουραστηκε στα μισα της δευτερης σεζον και τελείωσε τον β' κυκλο Γεναρη μηνα τσακ μπαμ. Ο Μπεζος επίσης στις ''χρυσες εποχες'' τις σειρες του τις τελείωνε στο 1,5 κυκλο πανω. 1,5 σεζον ηταν και το ''Της Ελλαδος τα παιδια'' και το ''Εκεινες κι εγω'' και το ''Ακρως Οικογενειακόν'' ενώ στο ''Ευτυχισμένοι μαζί'' επειδή ήταν στις καλές του φαίνεται, το άφησε να ολοκληρώσει full δεύτερο κύκλο. :p

    Από τη ''Μουρμούρα'' και το ''Σοι'' και κάτω αυτό άλλαξε και όλοι έχουν μπει στη λογική ''δουλίτσα να υπάρχει''. Άσε που πλέον με 15% και κάτι, τηλεθέαση μια σειρά μπορεί να ανανεωθεί για επόμενη σεζόν ενώ παλιά έκανες 25% και σε έκοβαν.

    Κάποτε λοιπόν ο Μπέζος σκεφτόταν έτσι όπως λέτε. Τώρα θα σκέφτεται κι αυτός ''δουλίτσα να υπάρχει''! Είπαμε...ααααααααααλλες εποχες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τι μυαλό πάνε την φριτέζα τρίτη χρονιά;; Επειδή κάνει 15%;;; Είναι αυτό τόσο υψηλό νούμερο που πρέπει να πάει η σειρά και 3 χρονιά;; Ας πάμε τότε και την Γυναίκα που κάνει τα ίδια νούμερα, τρίτη χρονιά , αφού το 15% θεωρείται υψηλή τηλεθέαση. Τι να πω, αφού φτάσαμε να θεωρούμε το 15% ποσοστό για άλλη μια χρονια, τότε...
    Αλλά όταν το κάνετε αυτό , να ξέρετε ότι απο μόνοι σας κατεβάζετε πολύ τον πήχη και το ρίσκο σας μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λογικά σκέφτηκε το κανάλι.
    Κάτι θα είδε και την πάει 3η σαιζόν.
    15-16 μία χαρά ποσοστό είναι ανάμεσα στα μεγαθήρια.
    Αν δεν είχε αλλάξει το δυναμικό σε 18-54 το σίγουρο ήταν ότι θα κοβόταν.
    Εγώ υπέρ είμαι γιατί θα υπάρχει δουλειά για όλους ακόμη και πίσω από τις κάμερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην δίνουμε βάση μόνο στο δυναμικό που κάνει μόνο 15,τα κανάλια συγκρίνουν και το σύνολο και αν τους συμφέρει το κρατάνε,πάνε για 3η σαιζόν η το κόβουν μαχαίρι.
    Οι εποχές που κοβόταν σε αυτά τα ποσοστά τελειώσανε.
    Ένα καιρό αυτό ήταν το χειρότερο και τώρα κάτω από 13είναι από ότι φαίνεται.Και μάλλον όχι για όλα τα κανάλια και όχι για όλα τα προγράμματα.
    Οι εκπομπές μπορούνε να κοπούνε και στο 17 αν θέλουν,από την άλλη τι μέσο όρο έχουν δώσει τα κανάλια για το καθένα.Και κυρίως είναι αυτός αν το κρατήσει στον αέρα.
    Παίζουν αρκετοί παράγοντες ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !